ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΓιώργος Καραμητσόπουλος: «Όχι στο κλείσιμο του ταχυδρομείου Παναιτωλίου»

Γιώργος Καραμητσόπουλος: «Όχι στο κλείσιμο του ταχυδρομείου Παναιτωλίου»

Γιώργος Καραμητσόπουλος: «Όχι στο κλείσιμο του ταχυδρομείου Παναιτωλίου»

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Αγρινίου «Συμμαχία Πολιτών», Γιώργος Καραμητσόπουλος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Όπως πληροφορούμαστε από ανακοίνωση της κοινότητας Παναιτωλίου το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στο Παναιτώλιο υπολειτουργεί και βρίσκεται ένα βήμα πριν το οριστικό του κλείσιμο.

Βεβαίως δεν είναι το μοναδικό καθώς πρόκειται για ένα ακόμα υποκατάστημα που οδηγείται στο κλείσιμο που εντάσσεται και αυτό στην γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης για κλείσιμο ενός πολύ μεγάλου αριθμού υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ.

Ως Δημοτική Παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» στεκόμαστε στο πλευρό των συνδημοτών μας, των κατοίκων του Παναιτωλίου και απαιτούμε την συνέχιση λειτουργίας του υποκαταστήματος καθώς και την πλήρη στελέχωση του με όλο το απαραίτητο προσωπικό ώστε να λειτουργεί με επάρκεια και να συνεχίσει την πολύτιμη συνεισφορά του εξυπηρετώντας τους κατοίκους της περιοχής.

Καλούμε επίσης τον Δήμαρχο Αγρινίου και τους Βουλευτές του Νομού να ενεργοποιηθούν άμεσα ώστε να αποτραπεί το κλείσιμο του υποκαταστήματος.

Κορονοϊός: Πέθανε 20χρονος ανεμβολίαστος στη Θεσσαλονίκη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr