ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΓιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω “αχ Παναγία μου πάλι γκέι ξύπνησα”»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω “αχ Παναγία μου πάλι γκέι ξύπνησα”»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω “αχ Παναγία μου πάλι γκέι ξύπνησα”»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τον έρωτα, την αποδραματοποίηση της ομοφυλοφιλίας, το δημόσιο σχολιασμό και την απομάκρυνσή του από την τηλεόραση.

«Το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αφαιρέσουμε τη δραματικότητα από την ομοφυλοφιλία ως κατάσταση. Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω «αχ Παναγία μου πάλι gay ξύπνησα. Σαφώς πρέπει να καταγράφεται και η δραματικότητα, γιατί οι gay στο πέρασμα του χρόνου έζησαν και ζουν μεγάλη καταπίεση, άλλα θέλω να υπάρχει και η χαρά», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Για τον Πάνο Νάτση που σκοτώθηκε σε τροχαίο, ο ηθοποιός ανέφερε πως, «ο Πάνος Νάτσης πράγματι έλεγε σε όλους μας «ξεκόλλα» λες και θα τέλειωνε η στεναχώρια σου, άλλα άμα το καλοσκεφτείς τελειώνει πράγματι με το «ξεκόλλα». Ο Πάνος Νάτσης ήταν ένας πολύ ωραίος άνθρωπος που τον αγαπήσαμε όλοι πάρα πολύ και μιλώντας για αυτόν τον κρατάμε στην καθημερινότητα μας, ζει».

Ποια είναι η άποψή του για τον έρωτα; «Είναι πολύ πιθανό να μείνω γεροντοπαλίκαρο, ένας άνθρωπος που θα έρθει στη ζωή μου πρέπει να αγαπήσει την Αίγινα και να τον αγαπήσουν και οι γάτες μου. Ο έρωτας είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, όταν έρχεται στη ζωή μας τα παραμερίζουμε όλα και τον ζούμε, επομένως όταν έρθει δεν θα είμαι τσιγκούνης. Δεν έχω εξαντλήσει το κομμάτι της αγάπης και του έρωτα, έχω πολύ μεγάλο ταλέντο σε αυτό, είναι ωραίες οι σχέσεις που φτιάχνω, περνάω όμορφα. Δεν με προσεγγίζουν εύκολα οι άνθρωποι ερωτικά, φαίνεται ότι είμαι λίγο δύσκολος και απρόσιτος, ίσως απομακρυσμένος, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Ένα παιδί, αυτή τη στιγμή, είναι κάτι που δεν σκέφτομαι, ένας άνθρωπος που γίνεται γονιός, πρέπει να αντιληφθεί ότι αυτή είναι η πρώτη του προτεραιότητα. Αν νιώσω ότι είμαι σε μία φάση που μπορεί ένα παιδί να γίνει η πρώτη μου προτεραιότητά και να αφήσω πίσω το εγώ μου, τότε θα πω ναι σε ένα παιδί. Στη ζωή μου δεν έχω καταφέρει και δεν καταφέρνω πολλές φορές να εκφράσω το συναίσθημα μου, είναι συναίσθημα κλειδωμένο».

«Ο Τύπος και τα media φέρονται άσχημα στον κόσμο κάθε μέρα, ο τίτλος «έξαλλος ο Γιώργος Καπουτζίδης» είναι προσβλητικός, «έξαλλος» σημαίνει ότι έχασε το νου του. Έχω πληγωθεί από τα media και έχω πάρει τηλεφωνά, άλλα αυτά είναι πράγματα που τα έχω αφήσει πίσω μου, θα στενοχωρηθείς, θα θυμώσεις, άλλα και θα το ξεχάσεις. Όχι, δεν έχουμε δικαίωμα να ασχολούμαστε με τους άλλους, όταν ένας άνθρωπος ερωτεύεται εκφράζει τον έρωτα του, είναι φυσιολογικό και συνέβαινε πάντοτε.

Αυτό που πρέπει να συζητήσουμε, με αφορμή τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή, είναι ότι κάποτε δεν σχολίαζαν δημόσια 5 εκ. Έλληνες δυο ανθρώπους που φιλιούνται. Μας συμβαίνει ότι έχουμε πλέον θεωρήσει ότι ο δημόσιος σχολιασμός είναι κάτι καταπληκτικό, υπέροχο και θεμιτό, εγώ αυτό δεν το πιστεύω. Ο λόγος που απομακρύνθηκα από την τηλεόραση είναι γιατί η τηλεόραση σχολιάζει μονίμως τους πάντες, ο σχολιασμός σαν χόμπι δεν μου αρέσει», κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Πηγή: tlife.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ