Γιώργος Χριστοδούλου: “Δεν βλέπω τα φύλα, δεν ξεχωρίζω το ανδρικό από το γυναικείο παιχνίδι”

Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε ο Γιώργος Χριστοδούλου. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη σειρά «Το Ναυάγιο», ενσαρκώνοντας τον δημοσιογράφο Γιώργη Κανελάκη, μιλά…

xristodoulou

Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε ο Γιώργος Χριστοδούλου. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη σειρά «Το Ναυάγιο», ενσαρκώνοντας τον δημοσιογράφο Γιώργη Κανελάκη, μιλά για τα ομόφυλα ζευγάρια, τη γνωριμία με τη σύζυγό του αλλά και το καλάμι που – όπως παραδέχεται – καβάλησε στο παρελθόν.

«Ως παιδί ήμουν κλειστός, περίεργος. Έπαιζα πολύ μόνος μου. Προτιμούσα να παίζω με ζωύφια παρά να παίζω ποδόσφαιρο. Έκανα ταχυδακτυλουργικά στον αδερφό μου με τις πασχαλίτσες», εξομολογείται ο Γιώργος Χριστοδούλου.

«Έχω κοντά μου ομόφυλα ζευγάρια και βλέπω πόσο καλοί γονείς είναι. Είτε ο γιος μου αποφασίσει να είναι με ένα αγόρι, είτε με ένα κορίτσι, δεν έχει καμία διαφορά για εμένα. Γενικά δεν βλέπω τα φύλα και τις ταμπέλες, προσπαθώ να βλέπω τους ανθρώπους», απαντά ο ηθοποιός σε σχετική ερώτηση.

«Δεν ξεχωρίζω το αντρικό και το γυναικείο παιχνίδι. Αυτά είναι κοινωνικές συμβάσεις», τονίζει ο Γιώργος Χριστοδούλου στην κάμερα του MEGA.

«Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε σε παράσταση που παίζαμε και εγώ έβγαινα από έναν δύσκολο χωρισμό όταν την γνώρισα. Δεν ζηλεύω τη γυναίκα μου, έχουμε περάσει κρίση στον γάμο μας. Δεν είναι πουθενά ρόδινα τα πράγματα», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο πρωταγωνιστής από το «Ναυάγιο».

«Έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα, ήταν καψούρα. Επίσης, είχα καβαλήσει το καλάμι κάποια στιγμή. Μετά όμως έφαγα τα μούτρα μου και ισορρόπησα», εξομολογείται κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Πηγή: zappit.gr