ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΓιώργος Αρσενάκος: “Ντρέπομαι για τον εαυτό μου, ήταν μια άσχημη στιγμή μου”

Γιώργος Αρσενάκος: “Ντρέπομαι για τον εαυτό μου, ήταν μια άσχημη στιγμή μου”

Γιώργος Αρσενάκος: “Ντρέπομαι για τον εαυτό μου, ήταν μια άσχημη στιγμή μου”

Ο Γιώργος Αρσενάκος βρέθηκε στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» για να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο CEO της Panik Records και κριτής του Fame Story μίλησε για το περιστατικό που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα περσινά μουσικά βραβεία.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Αρσενάκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια κακή, άσχημη στιγμή την οποία και γω την βλέπω και δεν μ’ αρέσει. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Οπότε εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να πω κάτι γιατί ήταν πολύ έντονες οι καταστάσεις, ήταν πολύ άσχημα τα γεγονότα».

«Είπα πως θα κρατήσω μια απόσταση και μίλησα πέντε μήνες μετά. Ήταν μια άτυχη χειρονομία, κακή που δεν με χαρακτηρίζει και δεν πιστεύω ότι αυτό είμαι εγώ. Δεν μου αρέσει που συνέβη οπότε το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι προσπαθώ και γω να γίνομαι καλύτερος».

«Ο κόσμος δεν ξέρει και δεν είναι δουλειά του κόσμου να ξέρει τι έγινε εκείνο το βράδυ, αλλά προσπαθούσαμε όλοι να σώσουμε έναν θεσμό που αγαπάμε, που έχουμε δουλέψει γι’ αυτόν, που τον έχουμε στηρίξει και από κάποια γεγονότα ξέφυγε εκτός ελέγχου η κατάσταση» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Αρσενάκος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ