Αν γίνει η ζημιά… ποιος θα πληρώσει;

Αν γίνει η ζημιά… ποιος θα πληρώσει; Τη Δευτέρα τελικά με αποκλειστικό θέμα τον ορισμό του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, με το Αγρίνιο και το γήπεδο του Παναιτωλικού να είναι πλέον το επικρατέστερο για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Αν γίνει η ζημιά… ποιος θα πληρώσει;

Αν γίνει η ζημιά… ποιος θα πληρώσει;

Τη Δευτέρα τελικά με αποκλειστικό θέμα τον ορισμό του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, με το Αγρίνιο και το γήπεδο του Παναιτωλικού να είναι πλέον το επικρατέστερο για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Το ζήτημα είναι αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να εγγυηθεί το ό,τι δεν θα γίνουν επεισόδια. Συμβόλαιο με το Θεό κανείς δεν μπορεί να υπογράψει για το οτιδήποτε, αλλά από τη στιγμή, που όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η Αστυνομία είναι αρνητική σε τέτοιο ενδεχόμενο, αναρωτιέται κανείς, τι ακριβώς συζητάμε;

Πέρα από αυτό επειδή η ΕΠΟ φέρεται να έχει ένα πλάνο για 1.500 προσκλήσεις για τον τελικό του κυπέλλου, το θέμα είναι που θα δώσει τις δικές της προσκλήσεις. Συγκεκριμένα η ΕΠΟ προτείνει 750 προσκλήσεις για την ίδια, 250 για τον Δήμο Αγρινίου, 250 για την Περιφέρεια και 250 για τον Παναιτωλικό. Έχουμε δει όμως και άλλους αγώνες που έγιναν κεκλεισμένων των θυρών και με προσκλήσεις, να γίνονται επεισόδια.

Και αν δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε στο 100% το αν θα γίνουν επεισόδια, θα μπορούσαν να μας πουν οι αρμόδιοι ποιος θα πληρώσει, αν γίνει η ζημιά….

Εφημερίδα "Συνείδηση"

Και ξαφνικά η ανοχή φέρνει πιέσεις