ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΓιγαντώνεται το κύμα αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους – Παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης και ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου (ΦΩΤΟ)

Γιγαντώνεται το κύμα αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους – Παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης και ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου (ΦΩΤΟ)

Γιγαντώνεται το κύμα αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους – Παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης και ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου (ΦΩΤΟ)

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες εμπόρους της πόλης μας, τον κάθε ένα και την κάθε μία χωριστά, καθώς και τους συμπολίτες μας που επέδειξαν έμπρακτα την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου για συγκέντρωση βοήθειας με είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στις περιοχές της Ηλείας και της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πρωτόγνωρες πυρκαγιές.

Την βοήθεια που συγκεντρώθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου παρέδωσαν στις 18-8-2021 μέλη του Δ.Σ. στις αντίστοιχες περιφερειακές ενότητες για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που είδαν να χάνονται οι περιουσίες τους μέσα σε λίγο χρόνο.

Εκδήλωση για τον καπετάνιο του προεπαναστατικού αγώνα Γιάννη Σταθά πραγματοποίησε ο Δήμος Αμφιλοχίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr