ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΓιάννης Βοσκόπουλος: Ο δικηγόρος του Παναιτωλικού που μεγάλωσε λίγα μέτρα από το γήπεδο της ομάδας

Γιάννης Βοσκόπουλος: Ο δικηγόρος του Παναιτωλικού που μεγάλωσε λίγα μέτρα από το γήπεδο της ομάδας

Γιάννης Βοσκόπουλος: Ο δικηγόρος του Παναιτωλικού που μεγάλωσε λίγα μέτρα από το γήπεδο της ομάδας

Γιάννης Βοσκόπουλος: Ο δικηγόρος του Παναιτωλικού που μεγάλωσε λίγα μέτρα από το γήπεδο της ομάδας

Όσοι ασχολούνται με τα θέματα του Παναιτωλικού αλλά κι όσοι ευκαιριακά ασχολήθηκαν μαζί του(πάντα το κακό πουλάει περισσότερο…), λόγω της έκτασης που πήρε η δίωξή του από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ξέρουν ότι ο ένας εκ των τριών δικηγόρων της ομάδας είναι Αγρινιώτης, ο Γιάννης Βοσκόπουλος.

Μπορεί να έχει διαχρονικά λιγότερα τηλεοπτικά “ένσημα” από τους άλλους δύο, Πιλάβιο και Δημητρακόπουλο, έχει όμως την στενότερη σχέση με τον Παναιτωλικό.

Τόσο… στενή που φτάνει δεν φτάνει τα 200 μέτρα!

Διότι το πατρικό του Γιάννη Βοσκόπουλου, το σπίτι όπου μεγάλωσε είναι στο τέρμα της Παπαστράτου ακριβώς πίσω από το Μουσείο και οι πίσω βεράντες της πολυκατοικίας των παιδικών του χρόνων βλέπουν στο γήπεδο!

Πήγε, δε, σχολείο στο “Παπαστράτειο” λίγα μέτρα πιο πάνω, παίζοντας μπάλα στο προαύλιό του(εκτός των άλλων μαζί με τον γράφοντα), στα χώματα που υπήρχαν τότε εκεί και ήταν για στίβο και ποδόσφαιρο, με δυο μπασκέτες όλο σίδερο!

Ή, ακόμη καλύτερα, στα χαλίκια του θερινού σινεμά “Πάνθεον” που υπήρχε τότε στην περιοχή, ειδικά τις εποχές που ήταν κλειστό αλλά κάποια μεσημέρια κι όταν ήταν ανοιχτό…

Ήταν σε όλες τις παρέες της φουρνιάς του ’80 που πήγε πρώτη φορά στο “Πολυκλαδικό” γιατί και πολιτικά δεν ήταν στην συντηρητική πλευρά της πόλης.

Φυσικά δεν έχει ξεχάσει το Αγρίνιο και, παρότι η δικηγορία τον κράτησε στην Αθήνα, έρχεται όσο συχνά μπορεί στα πάτρια εδάφη, κρατά επαφές με παλιούς γνωστούς, ενώ και στον τόπο όπου ζει και δουλεύει φροντίζει να συναντιέται με διάφορες γνωστές “φυσιογνωμίες” του Αγρινίου που ξέμειναν στο κλεινόν άστυ!

Όλα τα παραπάνω εξηγούν ίσως γιατί ήταν από τους πιο… πωρωμένους με την υπόθεση του Παναιτωλικού και δεν αποδεχόταν ότι θα μπορούσε να κινδυνεύσει η ομάδα με υποβιβασμό. Και όπως λέει και στην συνέχεια της υπόθεσης θα γίνουν τα πάντα ώστε η δικαίωση να είναι όσοι πιο ξεκάθαρη γίνεται.

Και δεν ήταν μικρή η προσπάθεια που έκαναν συνολικά και οι τρεις δικηγόροι του Παναιτωλικού.

Όποιος ξέρει να διαβάζει το πως ήρθε στην επιφάνεια η υπόθεση, πως σερβιρίστηκε από μερίδα της επικοινωνίας αλλά και την ίδια την διαδικασία και την απόφαση, καταλαβαίνει ότι δόθηκε μάχη για να τελειώσει η ομάδα του Αγρινίου.

Αλλά την μάχη την κέρδισε ο Παναιτωλικός, όπως κερδίζει και συνολικά τον πόλεμο που τον αφορά εδώ και κάμποσα χρόνια.

Γιάννης Συμψηρής

(και) Παναιτωλιώτης ο Τάκης Μπαλτάκος!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ