ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΓιάννης Βογιατζής: Με τραγούδια του, τον αποχαιρέτησαν – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Γιάννης Βογιατζής: Με τραγούδια του, τον αποχαιρέτησαν – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Γιάννης Βογιατζής: Με τραγούδια του, τον αποχαιρέτησαν – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Με τραγούδια του Γιάννη Βογιατζή αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι, τον αγαπημένο τραγουδιστή, o οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, είχαν φτάσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην κεντρική πλατεία Κερατέας τα παιδιά και η δεύτερη σύζυγός του καλλιτέχνη.

«Δεν υπάρχει πόνος, δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει», δήλωσε ο γιος του σπουδαίου ερμηνευτή, Βασίλης Βογιατζής.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης δήλωσε: «7 μήνες μοιραζόμασταν το ίδιο καμαρίνι στο Playboy. Εγώ αυτό που έζησα με τον Γιάννη δεν το έχω δει σε άλλον τραγουδιστή. Τόσο ευχάριστος άνθρωπος, τόσο έξω καρδιά. Δεν ήξερα να δένω τη γραβάτα μου, μου την έδενε εκείνος κι ακόμα δεν έμαθα να τη δένω. Μιλούσαμε τακτικά. Πριν 15-20 μέρες μιλήσαμε. Είπα “πότε να έρθω να σε δω Γιάννη μου” και μου λέει “σύντομα, να περάσουν οι εκλογές κι αυτά” και λέει εντάξει “σας περιμένω”. Αυτό μου είπε».

«Άλλος ένας στενός συνεργάτης του συζύγου μου, Μίμη Πλέσσα σωπαίνει. Την τελευταία 5ετία έχουν χαθεί σημαντικοί καλλιτέχνες», δήλωσε η Λουκίλα Καρρέρ.

Πηγή: protothema.gr

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ