Γιάννης Βαρδής: “Είναι μια πίκρα προσωπική που την κουβαλάω που θα ‘θελα να την αποβάλω”

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, όπου και αποκάλυψε την πικρία του, προχώρησε ο Γιάννης Βαρδής όταν συνάντησε την κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου»…

vardis22

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, όπου και αποκάλυψε την πικρία του, προχώρησε ο Γιάννης Βαρδής όταν συνάντησε την κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου το πρωινό της Κυριακής στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής εκμυστηρεύτηκε πως προσπαθεί να το αποβάλει από μέσα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βαρδής παραδέχθηκε πως » δεν έχω μετανιώσει για τις φορές που έχω κοντραριστεί δημόσια. Όλα αυτά τα χρόνια, με πράγματα που έχουν συμβεί, δεν έχω κάνει ποτέ σε κανένα επίθεση. Παίζω άμυνα. Στο θέμα της οικογένειας και κάποιων πραγμάτων που μας είπε ο πατέρας μου ξεκάθαρα σε όλους μας, η απάντηση ήταν «ναι μπαμπά» και από την άλλη πλευρά ήταν «ναι Αντώνη». Άρα, λοιπόν, ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα. Το ότι άλλαξαν μετά… δεν φταίω εγώ γι’ αυτό».

«Είναι προσωπική μου πίκρα. Σίγουρα δεν θα είχα βάλει υπογραφή στον γάμο του πατέρα μου, όταν ο πατέρας μου ήταν άρρωστος και ενώ θα μπορούσε να είχε παντρευτεί δέκα χρόνια νωρίτερα. Αυτό είναι κάτι που το κουβαλάω, μια πίκρα που την κουβαλάω και μαθαίνω να ζω με αυτήν».

«Δεν το ήθελε ο πατέρας μου, άρα λοιπόν είναι μια πίκρα προσωπική που θα ήθελα να την αποβάλω από μέσα μου» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιάννης Βαρδής στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Πηγή: zappit.gr