ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΓιάννης Σκαφτούρος: «Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι» λέει η κόρη του δολοφονημένου 55χρονου

Γιάννης Σκαφτούρος: «Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι» λέει η κόρη του δολοφονημένου 55χρονου

Γιάννης Σκαφτούρος: «Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι» λέει η κόρη του δολοφονημένου 55χρονου

Συγκλονίζει η Κατερίνα Σκαφτούρου, για την εν ψυχρώ δολοφονία του πατέρα της, Γιάννη Σκαφτούρου. Μιλώντας στον ALPHA και την εκπομπή TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου, περιγράφει στιγμή προς στιγμή την εκτέλεση.

Σε συνέντευξή της στο TLive και την Τατιάνα Στεφανίδου η Κατερίνα Σκαφτούρου θυμάται με τρόμο την εισβολή των τριών ενόπλων με καλάσνικοφ στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας στα Σκούρτα Βοιωτίας, τη Δευτέρα του Πάσχα (25.02.2022).

«Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι», λέει η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου, τονίζοντας ότι γύρω από το τραπέζι βρίσκονταν, επίσης, ένα νεογέννητο, ένα τρίχρονο παιδί και ένας 11χρονος.

Η Κατερίνα Σκαφτούρου διαψεύδει ότι ο πατέρας της ανταπέδωσε τα πυρά με 9άρι πιστόλι και επιβεβαιώνει ότι δεν υπήρχε κανένας φρουρός, καθώς, ο πατέρας της δεν αισθανόταν να απειλείται ή να φοβάται για κάτι.

Συνεχίζοντας η κόρη του νεκρού υποστηρίζει πως άκουσε τους δολοφόνους να λένε «αυτός είναι», αναφερόμενοι στον Γιάννη Σκαφτούρο, αλλά ότι δεν θυμάται κάτι άλλο, λέγοντας χαρακτηριστικά «είχα βαρέσει κόκκινο».

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου:

Πηγή: newsit.gr

Συνήγορος Πισπιρίγκου: «Έδωσαν δύο φορές κεταμίνη στη Τζωρτζίνα στο Πανεπιστημιακό…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr