Γιάννα Νταρίλη για Γιώργο Λουκανίδη: «Ήταν μεγάλη αδικία που τον χάσαμε σε τόσο μικρή ηλικία»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο παραχώρησε η Γιάννα Νταρίλη. Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του…

ntarili193

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο παραχώρησε η Γιάννα Νταρίλη. Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του Γιώργου Λουκανίδη.

«Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή με θέμα την υγεία. Δεν είδα ποτέ τον εαυτό ως την ωραία του σχολείου. Η Ελένη Μενεγάκη είναι η βασίλισσα της τηλεόρασης. Είμαι η γυναίκα νοικοκυρά και μου αρέσει να μαγειρεύω. Σε κανέναν δεν αρέσει να σφουγγαρίζει και να σιδερώνει», είπε αρχικά η Γιάννα Νταρίλη.

Η Γιάννα Νταρίλη είπε στη συνέχεια: «Δεν αποδέχομαι τον όρο του sex symbol, δεν βλέπω έτσι τον εαυτό μου. Δεν έτυχε να αποκτήσω παιδιά αλλά είχα όνειρο να κάνω οικογένεια. Τα πιο κολακευτικά σχόλια τα δεχόμουν για τα πόδια μου, τότε με αποκαλούσαν ‘το κορμί’. Δε θα ξεχάσω την στιγμή που παρουσίασα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας»

Για την απώλεια του Γιώργου Λουκανίδη, η Γιάννα Νταρίλη είπε: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Ήταν αδερφός, ήταν φίλος, ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Ήταν κάτι ξαφνικό και ήταν μεγάλη αδικία που τον χάσαμε σε τόσο μικρή ηλικία».

Πηγή: zappit.gr