ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟ Γιακουμάκης εθεάθει στο Αγρίνιο

Ο Γιακουμάκης εθεάθει στο Αγρίνιο

Ο Γιακουμάκης εθεάθει στο Αγρίνιο

Εξαφάνιση

Ο Γιακουμάκης εθεάθει στο Αγρίνιο

Μάρτυρες δήλωσαν δήλωσαν ότι είδαν στο Ρίβιο και στην Πλατεία Καραπανέικα

 

Η πολύκροτη υπόθεση του Κρητικού Βαγγέλη Γιακουμάκη, του 20χρονου που εξαφανίστηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, όπου και σπούδαζε και απασχολεί το τελευταίο χρονικό διάστημα την περιοχή της Ηπείρου, αλλά και το πανελλήνιο ολόκληρο, φαίνεται ότι αφορά και το Αγρίνιο. Η Ασφάλεια Αγρινίου, ανέλαβε να ερευνήσει την υπόθεση, για την οποία  ακούστηκαν μαρτυρίες στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη την περασμένη Παρασκευή.

Όσο οι ώρες περνούσαν οι μαρτυρίες πύκνωναν και κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν δημοσίως, ότι είδαν τον 20χρονο Βαγγέλη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που βρίσκεται επί της εθνικής οδού στην περιοχή του Ριβίου στον δήμο Αμφιλοχίας, αλλά και στο κέντρο του Αγρινίου, στην Πλατεία Καραπανέικα. Ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος, που ασχολείται με την υπόθεση, επαληθεύει την ύπαρξη πληροφοριών για την στάση του Βαγγέλη Γιακουμάτου στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκεται επί της εθνικής οδού Αγρινίου Αμφιλοχίας, αλλά τονίζει ότι ο χειρισμός της υπόθεσης απαιτεί λεπτότητα και προσοχή. 

Συγκεκριμένα, ο κάτοικος της περιοχής κ Αποστόλης Γαλαζούλας μιλώντας  στο τοπικό κανάλι «Αχελώος», έδωσε στοιχεία για τον σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων, ο οποίος φέρεται να έχει υποστεί bulling από ομάδα συντοπιτών του στη σχολή του, γεγονός που δεν είχε αναφέρει στην οικογένειά του. Η πιθανότερη μέρα που είδε ο  κ Γαλαζούλας τον νεαρό Βαγγέλη είναι το Σάββατο, ενώ σε συζήτηση που είχε με τους υπόλοιπους θαμώνες προέκυψε πως εργαζόμενη του καταστήματος εξυπηρέτησε τον αγνοούμενο, καθώς επίσης επιβεβαιώθηκαν και οι κινήσεις του μέσα στο μαγαζί. Ακόμη, πληροφορίες θέλουν τον 20χρονο αμέσως μετά να κινήθηκε προς την στάση των λεωφορείων με προορισμό το Αγρίνιο. Η επαλήθευση της πληροφορίας για την παρουσία του σπουδαστή στα Καραπανέικα, υπάρχει στην διάθεση της αστυνομίας από το περασμένο Σαβ/κο, όταν άνδρας αγνώστων στοιχείων παρουσιάστηκε στην αστυνομία του Αγρινίου, δηλώνοντας ότι αναγνώρισε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη από την χαρακτηριστική μπλούζα που φορούσε, αλλά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Κατά την μαρτυρία αυτή ο εξαφανησθής Κρητικός σε καφενείο στην Πλατεία Καραπανέικα ζητούσε χρήματα.

Επίσης, υπάλληλος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλ/νιας υποστήριξε σχεδόν με βεβαιότητα ότι την επόμενη μέρα, την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου, είδε νεαρό άτομο να αναχωρεί με λεωφορείο από το Αγρίνιο στις 16.00 με προορισμό την Αθήνα. Η Ασφάλεια Αγρινίου, αφού εξασφάλισε το οπτικοακουστικό υλικό από τα ΚΤΕΛ το απέστειλε στην αντίστοιχη αστυνομική υπηρεσία των Ιωαννίνων, ώστε να διαπιστωθεί αν πράγματι ο νεαρός που εθεάθη στα ΚΤΕΛ ήταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Η υπόθεση απασχολεί τόσο την κοινή γνώμη, όσο και τις αρχές και φαίνεται ότι είναι πολύ πιο περίπλοκη απ ότι φάνταζε στην αρχή.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr