ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΈκλεψαν την παράσταση οι γιαγιάδες που χειροκροτούσαν τους κρανοφόρους!

Έκλεψαν την παράσταση οι γιαγιάδες που χειροκροτούσαν τους κρανοφόρους!

Έκλεψαν την παράσταση οι γιαγιάδες που χειροκροτούσαν τους κρανοφόρους!

Έκλεψαν την παράσταση οι γιαγιάδες που χειροκροτούσαν τους κρανοφόρους!

Νομίζαμε ότι το “κλου” της χθεσινής μέρας στα γεγονότα που είχαμε στο κέντρο της Αθήνας ήταν οι ροπαλιές μεταξύ ατόμων με κράνος, δερμάτινο και κόκκινη σημαιούλα (για το…ξεκάρφωμα) πάνω σε στυλιάρι, εναντίον ατόμων με κράνος, δερμάτινο και μαυροκόκκινη σημαιούλα πάνω σε στυλιάρι! Αλλά κάναμε λάθος.

Μας παρέσυρε η ορμή των συμπλεκόμενων αλλά και η εκπληκτική τους διαχρονική Παιδεία(φυσικά… δωρεάν και… δημόσια) ου μην και εκπαίδευση πάνω σε πολεμικές τεχνικές, οπότε νομίζαμε ότι δεν θα βρούμε πιο κουλτουριάρικο θέαμα από αυτό. Δεν είναι και λίγο να μπορούν μέσα στον χαμό να ξεχωρίζουν ποιος είναι ποιος.

Σαν να ήταν κάποια…μυρωδιά που τους έκανε να αναγνωρίζουν τον εχθρό ή μάλλον τον οικογενειακό αντίπαλο αφού ξεκάθαρα επρόκειτο για ενδοοικογενειακή βία.

Για μια ακόμη φορά φάνηκε ότι αυτά τα κοντάρια και τα ρόπαλα που πάνω έχουν ένα κομματάκι ύφασμα, κόκκινο ή μαύρο, μόνο στην Ελλάδα θα περνιόνταν για σημαίες. Να μην ξεχάσουμε ότι όλοι αυτοί περιδιαβαίνουν έτσι τα μετερίζια των “αγώνων” καθώς πάνε να διαδηλώσουν, δήθεν! Και η Αστυνομία τους συνοδεύει από κοντά, κάνοντας μια παράλληλη παρέλαση μαζί τους!

Ε, σε ένα τέτοιο περιστατικό δύο γιαγιάδες έκλεψαν τελικά τις εντυπώσεις. Στεκόταν σε ένα πεζοδρόμιο και χειροκροτούσαν τον μαυροκόκκινο στρατό με τα κράνη και τα ρόπαλα, λες κι έμπαιναν στην πόλη οι απελευθερωτές! Σαν τους αρχαίους χωρικούς στα χωριά της Ιταλίας όταν υποδεχόταν τον Αννίβα!

Όλο χαρά αποθέωναν τα “παιδιά” φωνάζοντας “μπράβο, μπράβο, έτσι”! Και δίπλα τους ακριβώς πέρναγε ο άλλος στρατός, των ΜΑΤ, ο οποίος φρόντιζε να πηγαίνει συντεταγμένο το κάθε τάγμα εφόδου. Εκπληκτικά πράγματα!

Κάποιοι περιμένουν ακόμα να έρθει “η απόρριψη και η απαξίωση της ελληνικής κοινωνίας που έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και όχι στο παρελθόν, όπως οι ροπαλοφόροι, κουκουλοφόροι, θιασώτες ενός κόσμου που έχει περάσει ανεπιστρεπτί στο παρελθόν”.

Όχι, οι γιαγιάδες που αγαπούν τους ροπαλοφόρους δεν συμφωνούν…

Εφημερίδα Συνείδηση

ΗΠΑ: Ο Τραμπ δεσμεύεται ότι θα άρει τους περιορισμούς στην οπλοκατοχή

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ