Για… ό,τι βγει

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει σήμερα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδας και συγκεκριμένα για της 2η αγωνιστική της β΄φάσης. Λόγω της ήττας από τα Χανιά στο Αγρίνιο το έργο της πρόκρισης είναι δύσκολο, αλλά και ο Χάβος αφήνοντας έξω τέσσερις από τους βασικούς της περασμένης Κυριακής, δείχνει πως δεν «καίγεται» τόσο για το Κύπελλο.
Την Τρίτη έπαιξαν Χανιά με Ολυμπιακό Βόλου στη Κρήτη και έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που έφερε τον Α.Ο. στους τέσσερις βαθμούς και τον Ολυμπιακό στον έναν. Ο Παναθηναϊκός έχει τρεις από τη νίκη στο Βόλο και ο Παναιτωλικός κανέναν. Επομένως η ομάδα του Αγρινίου “περνάει” με νίκη σήμερα, αλλά με ισοπαλία έχει θεωρητικές μόνο πιθανότητες. Διότι ακόμα κι αν κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου θα υστερεί στην ισοβαθμία με τα Χανιά στους τέσσερις πόντους και οι πράσινοι που θα έχουν επίσης τέσσερις, θα αναζητούν μόλις ένα βαθμό στα Χανιά, που σε τέτοια περίπτωση θα βολεύονται με τον ένα βαθμό, για να γίνουν η μία από τις δύο ομάδες που θα προκριθούν. Βάσει όλων αυτών οι κυανοκίτρινοι μόνο με νίκη σήμερα θα έχουν βάσιμες ελπίδες και με την προϋπόθεση να νικήσουν μετά και την ομάδα του Βόλου στο Αγρίνιο.
Στο «στρατόπεδο» του Παναιτωλικού ο προπονητής του δεν πήρε για το σημερινό ματς τους Κέβιν, Μπεχαράνο, Βιγιαφάνιες, Φωτάκη. Και οι τέσσερις ήταν στο βασικό σχήμα την Κυριακή κι αν για τους τρεις υπάρχουν αντικαταστάτες, στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ρουμπουλάκου, χωρίς συμμετοχές μέχρι τώρα, αποτελεί σίγουρα ρίσκο. Εκτός από την περίπτωση που ο Χάβος σχεδιάζει κάτι άλλο για τη θέση αυτή (π.χ. Ετζενγκέλε, ή Κουτρομάνο με το Μύγα δεξιά) που και πάλι δεν εγγυάται πως θα «πετύχει».
Οι 19 της αποστολής του Παναιτωλικού, εκ των οποίων θα αποκλειστεί ακόμα ένας, είναι οι: Μύγας, Μήλιος, Κόρμπος, Κούσας, Κουτρομάνος, Ρουμπουλάκου, Άλβες, Κάπελ, Καλογέρης, Κωνσταντινόπουλος, Γοδόι, Βασιλείου, Στεφανάκος, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Μορένο.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr