Για τα γκολ

Μύγας και Καλογέρης ήταν δύο ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού που έκαναν δηλώσεις μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Και οι δύο αναφέρθηκαν στις πολλές χαμένες ευκαιρίες και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι μέσω της δουλειάς στις προπονήσεις, ο ομάδα θα βελτιωθεί και σ’ αυτόν το τομέα. Αμφότεροι, πάντως, ανέφεραν πως στο τέλος της αναμέτρησης υπήρχε ανησυχία μήπως «πληρώσουν»  τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, ο οποίος  συχνά θέλει τις ομάδες που χάνουν ευκαιρές, να δέχονται εκείνες το γκολ.

Ο Γιώργος Μύγας είπε  «Κάναμε πολλές ευκαιρίες., Πιστεύω πως το γκολ θα έρθει στα άλλα ματς. Δουλεύουμε πολύ στη προπόνηση. Δεν μας προβληματίζουν οι χαμένες ευκαιρίες. Δουλεύουμε καθημερινά στα τελειώματα και στα επόμενα παιχνίδια θα πετύχουμε περισσότερα γκολ. Μπήκαμε δυνατά και πιέσαμε ψηλά. Φοβήθηκα στο τέλος μην πληρώσουμε τον νόμο του ποδοσφαίρου. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και στο δεύτερο ημίχρονο μας βγήκε η κούραση».

Ο Αλέξανδρος Καλογέρης (φωτο), από τους καλύτερους του Παναιτωλικού και ίσως ο πιο αξιόπιστος,  δήλωσε:  «Παίξαμε μονότερμα τον Πλατανιά και όχι απλώς με πολλές τελικές προσπάθειες, αλλά με κλασικές ευκαιρίες. Το ότι δεν σκοράραμε περισσότερο προβληματίζει. Είναι κάτι που το δουλεύουμε και θα είμαστε άμεσα καλύτερα. Το ματς κρίθηκε στο πάθος και στη διάθεσή μας. Ο Πλατανιάς έπαιξε παθητικά, διότι εμείς τον αναγκάσαμε. Στο τελευταίο 20λεπτο πήγαμε να κρατήσουμε το σκορ, διότι το ποδόσφαιρο τιμωρεί».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr