ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΓι΄αυτό φοβούνται στο Γαλατά

Γι΄αυτό φοβούνται στο Γαλατά

Γι΄αυτό φοβούνται στο Γαλατά

Γι΄αυτό φοβούνται στο Γαλατά

Δεν έχει καθόλου άδικο η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε στους κατοίκους του Γαλατά και του Περιθωρίου η κατάρρευση των γεφυρών του Ευήνου, όταν λέει ότι «κρίνεται η σοβαρότητα, η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα των αρμοδίων».

Διαπιστώνοντας ότι βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού η Επιτροπή εκφράζει την ανησυχία της για τα έργα στον Εύηνο που δεν έχουν ξεκινήσει.

Το πρόβλημα είναι ότι με την πρόχειρη λύση, που οι αρμόδιοι της έβαλαν και ένα φύλλο συκής πως τάχα είναι μόνο για τα κρατικά οχήματα, αλλά από εκεί περνάει όλος ο κόσμος, έχει ίσως επέλθει ένας εφησυχασμός.

Το πρόχειρο πέρασμα μέσα από το ποτάμι θα αντέξει άραγε καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα; Θα αντέξει όταν αρχίσουν οι βροχές και η στάθμη του Ευήνου πάλι να αναβαίνει…;

Ή θα ξαναζήσουν οι κάτοικοι της περιοχής τον ιδιότυπο αποκλεισμό των πρώτων έξι σχεδόν μηνών μετά την κατάρρευση των γεφυρών;

Αυτός ο φόβος τους κάνει να θέλουν να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα στον Εύηνο και να πιέζουν όσο μπορούν. Το θέμα είναι αυτόν τον κίνδυνο τον «βλέπουν» και οι αρμόδιοι.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Η Ιστορία του Μεσολογγίου «κολλάει» και στον συντονιστή της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ