ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΓΕΩΤΕΕ: Συλλυπητήρια για το θάνατο του πρώην δασάρχη Θεόδωρου – Γεώργιου Φούντα

ΓΕΩΤΕΕ: Συλλυπητήρια για το θάνατο του πρώην δασάρχη Θεόδωρου – Γεώργιου Φούντα

ΓΕΩΤΕΕ: Συλλυπητήρια για το θάνατο του πρώην δασάρχη Θεόδωρου – Γεώργιου Φούντα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση  για το θάνατο του Θεόδωρου – Γεώργιου Φούντα, συνταξιούχου Δασολόγου εξέδωσε το Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, μέλος της Δ.Ε. του οποίου υπήρξε στο παρελθόν ο εκλιπών. 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και ο Πρόεδρός του κ. Αθανάσιος Πετρόπουλος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Θεόδωρου-Γεώργιου Φούντα, συνταξιούχου Δασολόγου, πρώην μέλους της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος.

Ο Θεόδωρος-Γεώργιος Φούντας, συνάδελφος και μέλος της οικογένειας των Γεωτεχνικών και του Επιμελητηρίου, υπηρέτησε στα Δασαρχεία Ναυπάκτου και Μεσολογγίου ενώ υπήρξε και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Πελοποννήσου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. από το 2014 έως το 2018. Είχε πλούσια συνδικαλιστική δράση και άφησε το στίγμα του στο γεωτεχνικό χώρο. Θα τον θυμόμαστε πάντοτε για την πολύτιμη προσφορά του και το έργο του στη γεωτεχνική επιστήμη.

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.
του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας

Αθανάσιος Πετρόπουλος
Γεωπόνος

Βόλος: «Έκανα χρήση κοκαΐνης και την σκότωσα» – Το φονικό και μια άγνωστη πτυχή που συγκλονίζει

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr