Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε προειδοποιήσει από το 2020 ότι είναι πιθανό «να ακουστούν φήμες»

Ο Αλέξης Γεωργούλης φέρεται να φοβόταν εδώ και τρία χρόνια ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “μπαμ” για τον Ευρωβουλευτή, ο οποίος κατηγορείται από την Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό. 

georgoulis

Ο Αλέξης Γεωργούλης φέρεται να φοβόταν εδώ και τρία χρόνια ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “μπαμ” για τον Ευρωβουλευτή, ο οποίος κατηγορείται από την Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό. 

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, σε συνάντηση που είχε ο Αλέξης Γεωργούλης σε καφετέρια στο Κολωνάκι στις αρχές του 2020 με Ελληνίδα, η οποία διαπρέπει εδώ και χρόνια σε σημαίνουσες θέσεις του Ευρωκοινοβουλίου, της εκμυστηρεύθηκε ότι είναι πιθανόν “να ακουστούν φήμες για εκείνον και διάφορες γυναίκες”. Η εφημερίδα επικαλείται ως πηγή, πρόσωπο που είχε παρευρεθεί στη συνάντηση.

Η δεύτερη γυναίκα που πιθανώς να τον καταγγείλει

Η εφημερίδα “μπαμ” δημοσιεύει και νέα στοιχεία για τη δεύτερη γυναίκα, που πιθανώς να καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη για σεξουαλική παρενόχληση. Η γυναίκα εργαζόταν στο γραφείο του Ευρωβουλευτή από τον Νοέμβριο του 2019 έως τον Μάρτιο του 2020 και φέρεται να είχε τον ρόλο της φωτογράφου σε συνεντεύξεις του σε διεθνή ΜΜΕ.

Από τότε που επέστρεψε στην Ελλάδα, εργάζεται σε πολυεθνική εταιρεία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει έρθει ήδη σε επαφή με δύο δικηγόρους στην Ελλάδα, προκειμένου να δει αν μπορεί και η ίδια να καταθέσει επίσημη καταγγελία. Ωστόσο, φέρεται να είναι τρομοκρατημένη από το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη δημοσιότητα στην υπόθεση της καταγγέλλουσας, Ελένης Χρονοπούλου, της οποίας διέρρευσαν τα προσωπικά στοιχεία και φοβάται ότι θα συμβεί το ίδιο και με εκείνη.

«Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση»

Η φίλη του Αλέξη Γεωργούλη και δημοσιογράφος, Μαριέττα Φρυδά, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»για την υπόθεση: «Τον έχω συναναστραφεί πάνω από 20 χρόνια. Έχω γνωρίσει έναν πράο και ήρεμο άνθρωπο. Δεν έδινε ποτέ δικαίωμα για τις προσωπικές του σχέσεις, δεν εξέθεσε ποτέ κάποια γυναίκα. Πέφτω από τα σύννεφα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί ο Αλέξης να εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση. Δεν ήμουν μπροστά, δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί με την κυρία».

Σε ερώτηση αν έχει μιλήσει μαζί του απάντησε «είναι σε κατάσταση πολύ άσχημη και δεν θέλει να μιλήσει».

Επιπλέον τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο να μαλώσει κάποιος με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Καταλήγοντας ανέφερε: «Μου θυμίζει λίγο Μεσαίωνα όλη αυτή η κατάσταση. Ας τον ρίξουμε στον Άδη ας πούμε. Δηλαδή αν έχει γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να έχει μεταλλαχθεί».

newsit.gr

Ι.Μ. Αγίας Ελεούσας Κλεισούρας: Το μεγάλο συναπάντημα της ιστορίας μας με τη θρησκεία μας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)