ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΓεωργία Μπόκα: Δεν θα είμαι υποψήφια στις εθνικές εκλογές – Παραμένω στρατιώτης της παράταξης

Γεωργία Μπόκα: Δεν θα είμαι υποψήφια στις εθνικές εκλογές – Παραμένω στρατιώτης της παράταξης

Γεωργία Μπόκα: Δεν θα είμαι υποψήφια στις εθνικές εκλογές – Παραμένω στρατιώτης της παράταξης

Την απόφασή της να μην κατέλθει ως υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία στις επικείμενες εθνικές εκλογές κάνει γνωστή η Γεωργία Μπόκα.

Απευθυνόμενη στους πολίτες της Αιτωλακαρνανίας, μέσω του sinidisi.gr, εξηγεί ότι προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν της επέτρεψαν να αποδεχθεί την νέα τιμητική πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δηλώνει, ωστόσο, ότι θα στηρίξει ως “απλός στρατιώτης” την προσπάθεια της παράταξης για νίκη προς όφελος του τόπου.

Συγκεκριμένα η κ. Μπόκα δήλωσε:

“Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο του κόμματος και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση ώστε να συμπεριληφθώ ξανά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας για τις εθνικές εκλογές του 2023. Ταυτόχρονα, αισθάνομαι την ίδια ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον καθένα από εσάς προσωπικά, καθώς από νεαρή ηλικία μου δείξατε εμπιστοσύνη και με θέσατε εκπρόσωπό σας στους αγώνες του κόμματος μας στην Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού καθώς και στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Στη διάρκεια αυτής της διαδρομής, δώσαμε δυνατές μάχες με ανιδιοτέλεια, με συνέπεια στις αξίες μας και με πίστη στις ιδέες για τον τόπο μας και τη χώρας μας. Η διαδρομή αυτή είχε πολλές χαρές αλλά δεν έλειψαν οι δυσκολίες και τα εμπόδια που αντισταθμίστηκαν, όμως, από την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας.
Αυτή τη νέα μάχη θα τη δώσω σαν απλός στρατιώτης με τον ίδιο ζήλο παρότι δεν θα συμμετάσχω αυτή τη φορά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Στην απόφαση αυτή με οδήγησαν προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι.

Συνεχίζουμε μαζί αυτόν τον ωραίο αγώνα που ξεκινήσαμε και που θα φέρει τη σίγουρη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη”.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ