ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΗ Γεωργία Μπόκα στη θέση της αντιπρόεδρου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Η Γεωργία Μπόκα στη θέση της αντιπρόεδρου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Η Γεωργία Μπόκα στη θέση της  αντιπρόεδρου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Στη θέση της  αντιπρόεδρου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, τοποθετείται με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού η κυρία Γεωργία Μπόκα. 

Παράλληλα, στη θέση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου τοποθετείται ο κ. Αλέξανδρος Κουρής. 

Η κυρία Γεωργία Μπόκα είναι στέλεχος του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, πτυχιούχος του ΕΑΠ, με μεταπτυχιακό τίτλο στις “Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών και Κρίσεων”. Έχει διατελέσει σύμβουλος του πρώην υπουργού Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση και αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Αλέξανδρος  Κουρής είναι  παραγωγός-ζυθοποιός, ιδρυτής της ζυθοποίας “Νήσος”. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδας, Deere College (Bachelors of Science in Business Administration, Marketing) και του Chartered Institute of Marketing (CIM). Έχει επίσης ολοκληρώσει με επιτυχία εκπαίδευση Διοίκησης Επιχειρήσεων στο INSEAD και  έχει Δίπλωμα Ζυθοποιίας και Βυνοποίησης  από το  Πανεπιστήμιο KU LEUVEN του  Βελγίου.

Ο ΥΠΑΑΤ συνεχάρη τόσο την Αντιπρόεδρο κυρία Μπόκα, όσο και το μέλος του Δ.Σ κ. Κουρή και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο τους στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Κορονοϊός: 32 νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία – 2.187 σε όλη την χώρα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr