ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΓενική Συνέλευση και εκλογές ζητούν μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

Γενική Συνέλευση και εκλογές ζητούν μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

Γενική Συνέλευση και εκλογές ζητούν μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

Αίτημα για άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και διεξαγωγή εκλογών προκειμένου να αναδειχθεί αιρετή διοίκηση στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου διατυπώνουν 75 μέλη του, με επιστολή που απέστειλαν στο προσωρινό, διορισμένο από το Πρωτοδικείο Δ.Σ.

Τι αναφέρουν στο κείμενό τους τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου:

Προς τα μέλη του προσωρινού και διορισμένου Δ.Σ του Ε.Σ.Α

Κύριοι,

Με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αγρινίου υπ αριθμ.125/2022 της 15/7/2022 διοριστήκατε προσωρινή διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, η οποία σας υποχρεώνει να συγκαλέσετε γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου για την διενέργεια εκλογών και την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου καθώς και των λοιπών διοικητικών οργάνων που προβλέπονται από το καταστατικό.

Έχουν ήδη περάσει τρεις μήνες από την απόφαση του Πρωτοδικείου και εξακολουθείτε να μην συγκαλείτε γενική συνέλευση.

Σας τονίζουμε ότι οι μικρές επιχειρήσεις της τοπικής μας αγοράς, όπως και όλης της χώρας αντιμετωπίζουν την τρίτη διαδοχική και πιο δύσκολη κρίση των τελευταίων δεκατριών χρόνων της ενέργειας και της ακρίβειας , με αποτέλεσμα να έχουν συσσωρευτεί πολλά και σοβαρά προβλήματα για την επιβίωση τους.

Οι εξελίξεις αυτές απαιτούν να υπάρξει από την πλευρά του θεσμικού οργάνου του εμπορικού κόσμου αιρετή διοίκηση, η οποία θα προσπαθήσει να αναδείξει, να προβάλει και να διεκδικήσει τις καλύτερες λύσεις για τις επιχειρήσεις της τοπικής μας αγοράς.

Οι πιο κάτω υπογράφοντες, μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου σας καλούμε να συγκαλέσετε άμεσα γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου με σκοπό την διενέργεια εκλογών.

Δεν μπορεί ο σύλλογος να παραμένει χωρίς αιρετή διοίκηση για τόσους μήνες χωρίς καμιά απολύτως δικαιολογία.

Η Ένωση Αγρινίου στο Olympia Forum για τις ΑΠΕ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ