ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΓεμίζει ο προθάλαμος στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Γεμίζει ο προθάλαμος στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Γεμίζει ο προθάλαμος στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Γεμίζει ο προθάλαμος στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Στο ΠΑΣΟΚ τα πράγματα μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην αρχηγία είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με τους άλλους δύο μεγάλους του πολιτικού σκηνικού.

Το ΠΑΣΟΚ από εκδηλώσεις, σαν την προχθεσινή στο Αγρίνιο, κρίνοντας από τη συμμετοχή φαίνεται ότι πράγματι βρίσκεται σε ανοδική πορεία, όπως καταγράφεται τους τελευταίους μήνες και στην δημοσκοπήσεις. Το αν αυτή η ανοδική πορεία είναι τόσο μεγάλη θα κριθεί βεβαίως μόνο από την κάλπη.

Στο μεσοδιάστημα πάντως η ανοδική πορεία του κόμματος και η ύπαρξη ενός νέου αρχηγού φαίνεται ότι φέρνει αρκετό κόσμο στον… προθάλαμο του ψηφοδελτίου.

Βεβαίως η μεγάλη «δεξαμενή» στελεχών του κόμματος είναι η αυτοδιοίκηση και αυτό γιατί ιδίως σε περιοχές, όπως η Αιτωλοακαρνανία, το ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο αυτοδιοίκησης δεν βίωσε σε καμία περίπτωση τη βύθιση των ποσοστών του, που βίωσε το κόμμα στην εθνική κάλπη.

Ωστόσο πέρα από αυτή τη «δεξαμενή» στελεχών, υπάρχουν αρκετές ακόμη περιπτώσεις προσώπων, που δίνουν τη δυνατότητα στο Νίκο Ανδρουλάκη να δώσει το δικό του στίγμα στα ψηφοδέλτια.

Και στην Αιτωλοακαρνανία, από ό,τι λέγεται στην Χαριλάου Τρικούπη, παρά το γεγονός ότι είναι μια από τις περιοχές που το κόμμα έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, υπάρχουν πολλά περιθώρια για ένα δυνατότερο ψηφοδέλτιο… άρα και πολλές αλλαγές σε αυτό.

Ίδωμεν….

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Τα κόμματα σε φάση συνεδριακή για να εισέλθουν στην εκλογική

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →