ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑστυνομικα ΝεαΓέφυρα Τατάρνας: Το κενό στις έρευνες της Αστυνομίας για την εξαφανισμένη 48χρονη (εικόνες)

Γέφυρα Τατάρνας: Το κενό στις έρευνες της Αστυνομίας για την εξαφανισμένη 48χρονη (εικόνες)

Γέφυρα Τατάρνας: Το κενό στις έρευνες της Αστυνομίας για την εξαφανισμένη 48χρονη (εικόνες)

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης, στην Ευρυτανία, η οποία αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη (22.09.2022), ενώ το αυτοκίνητό της βρέθηκε παρκαρισμένο στη γέφυρα Τατάρνα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, παρατηρείται ένα πρόβλημα με τις έρευνες της Ελληνική Αστυνομίας, υπάρχει ένα κενό. Αρχικά η αστυνομία που πήγε επιτόπου στο σημείο δεν περισυνέλλεξε αποτυπώματα και στοιχεία DNA από τα κάγκελα στην γέφυρα.

Το ειδικό drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη διευκόλυνε ιδιαίτερα τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού, αλλά και την έρευνα γενικότερα, καθώς ήταν δύσκολο να μεταβούν στον βυθό της λίμνης, λόγω των φερτών υλικών.

Συνεπώς, μετά τη σάρωση του βυθού, και παρόλο που υπάρχει εικόνα σχετικά με την συνέχεια των ερευνών, δεν βρέθηκε ίχνος της γυναίκας, κάποιο σώμα ή κάποιο ρούχο της. Υπενθυμίζεται πως το sonar του Ερυθρού Σταυρού είχε δώσει κάποιο στίγμα ότι υπάρχει κάτι στον βυθό της λίμνης το οποίο, θα έπρεπε να ερευνηθεί περαιτέρω.

Γέφυρα Τατάρνας: Το κενό στις έρευνες της Αστυνομίας για την εξαφανισμένη 48χρονη

newsit.gr / Φωτογραφίες: Γρηγόρης Φέρρας

Ν. Φαρμάκης: «Το νέο ΕΣΠΑ ανοίγει τον δρόμο προς τη Δυτική Ελλάδα του 2030»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ