ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΓέφυρα Ευήνου: Έως το απόγευμα η αποκατάσταση του προσωρινού περάσματος

Γέφυρα Ευήνου: Έως το απόγευμα η αποκατάσταση του προσωρινού περάσματος

Γέφυρα Ευήνου: Έως το απόγευμα η αποκατάσταση του προσωρινού περάσματος

H αποκατάσταση του προσωρινού περάσματος η οποία ξεκίνησε από χθες το μεσημέρι σήμερα το απόγευμα θα ολοκληρωθεί. Χθες από τις πρώτες πρωινές ώρες τα νερά του Εύηνου παρέσυραν ένα τμήμα του περάσματος και η αγωνία των κατοίκων επέστρεψε.

Το Nafpaktianews.gr πριν λίγες ημέρες είχε αναφερθεί πως οι εργασίες από το υπουργείο που έχει αναλάβει την κατασκευή της γέφυρας και του προσωρινού περάσματος θα ξεκινούμε στις 25/8 σε επαφές που είχαμε χθες η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι είναι θέμα ωρών για να ξεκινήσουν όμως μετά από τόσο διάστημα ο κόσμος της περιοχής είναι δύσπιστος και πρέπει να δει άμεσα να ξεκινούν τα έργα καθώς ο Εύηνος “χτύπησε” το πρώτο καμπανάκι πολύ νωρίς.

Όσον αφορά την αντίδραση της Περιφέρειας για το πέρασμα της πολιτικής προστασίας ήταν άμεση καθώς σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο θα αποκατασταθεί. Η πίεση όμως τώρα είναι μεγαλύτερη από ποτέ το έργο τώρα πρέπει να ξεκινήσει και σε αυτό θα πρέπει να πάρουν θέση και οι βουλευτές του νομού , υπερκομματικά να βρεθούν στον υπουργό και να ζητήσουν ΤΩΡΑ την έναρξη των εργασιών χωρίς καμία καθυστέρηση. Οι πολίτες τους χρειάζονται δίπλα τους έμπρακτα ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν.

Τηλεφωνικές παρακολουθήσεις: Σήμερα η “μάχη” των πολιτικών αρχηγών – Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ