ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑθλητικα ΝεαΓΕΑ: Ξεκινούν τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου τα αθλητικά τμήματα και τον Οκτώβριο τα υπόλοιπα

ΓΕΑ: Ξεκινούν τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου τα αθλητικά τμήματα και τον Οκτώβριο τα υπόλοιπα

ΓΕΑ: Ξεκινούν τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου τα αθλητικά τμήματα και τον Οκτώβριο τα υπόλοιπα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές στα τμήματα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου και η λειτουργία των αθλητικών τμημάτων αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα ενώ των υπολοίπων τον Οκτώβριο. 

Τι ανακοινώθηκε

“Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση την 1η Σεπτεμβρίου άρχισαν οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα, που λειτουργούν μέσα στο Παπαστράτειο Μέγαρο, αλλά και έξω από αυτό.

Οι διευκρινιστικές οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας επέτρεψαν το ξεκίνημα όλων των αθλητικών τμημάτων (Στίβος, Μπάσκετ, Βόλεϊ), που δραστηριοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και την έναρξη λειτουργίας του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής, Ενόργανης Γυμναστικής, Γυμναστικής Ενηλίκων (Yoga, Pilates, Aerobic) και Σκακιού στις 13 Σεπτεμβρίου.

Όλα τα υπόλοιπα τμήματα – Λαογραφικός Όμιλος (Παραδοσιακοί χοροί), Θεατρική Ομάδα, Κλασικό Μπαλέτο, Μοντέρνος Χορός, Zumba, Latin – θα λειτουργήσουν τον Οκτώβριο, με δεδομένη την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής.

Οι μεγαλύτερες και ομορφότερες αίθουσες της πόλης, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, στο αστικό κέντρο, με εξαιρετικό αερισμό και σωστό φωτισμό, μετά από εντατικό καθαρισμό, απολύμανση και αναθεώρηση του ωραρίου και της λειτουργίας τους είναι έτοιμες να στεγάσουν τα μέλη των τμημάτων.

Πληροφορίες και εγγραφές για όλα τα τμήματα στο ισόγειο του Μεγάρου από Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 10:30 μέχρι τις 12:30 το πρωί και από τις 18:30 μέχρι τις 20:30 το βράδυ και στα τηλέφωνα 2641024767 – 2641026984”.

Γαμπρός σε ρόλο ελεγκτή στην Κρήτη: 25 ανεμβολίαστοι είχαν κάνει το πιστοποιητικό … “φέιγ βολάν”!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ