ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΓΕΑ: «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ» και «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» το Νοέμβριο στο Αγρίνιο

ΓΕΑ: «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ» και «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» το Νοέμβριο στο Αγρίνιο

ΓΕΑ: «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ» και «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» το Νοέμβριο στο Αγρίνιο

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου ανακοινώνει ότι δύο σπουδαίες εκδηλώσεις αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου, θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή Νοέμβριο στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος, με την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου, διοργανώνει το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου» την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ενώ μια ημέρα νωρίτερα το Σάββατο 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού»

Πρόκειται για δύο εκδηλώσεις της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, οι οποίες έχουν θεσμοθετηθεί και καθιερωθεί στη συνείδηση της κοινωνίας, ενώ χαρακτηρίζονται από τη
μαζική συμμετοχή και τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Ένα διήμερο που κυριολεκτικά προάγει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό, απευθυνόμενο σε μικρούς και μεγάλους.

Βασικός στόχος των διοργανωτών είναι να βγουν όλοι στους δρόμους, να αθληθούν, αλλά και να αναζητήσουν γνωστές και άγνωστες πτυχές της ιστορίας της πόλης!

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, για αμφότερες τις εκδηλώσεις, θα ανακοινωθούν το προσεχές χρονικό διάστημα.

*Φωτογραφία αρχείου

Γνωριμία με τον Αθλητισμό στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ