ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΓαμπρός σε ρόλο ελεγκτή στην Κρήτη: 25 ανεμβολίαστοι είχαν κάνει το πιστοποιητικό … “φέιγ βολάν”!

Γαμπρός σε ρόλο ελεγκτή στην Κρήτη: 25 ανεμβολίαστοι είχαν κάνει το πιστοποιητικό … “φέιγ βολάν”!

Γαμπρός σε ρόλο ελεγκτή στην Κρήτη:  25 ανεμβολίαστοι είχαν κάνει το πιστοποιητικό … “φέιγ βολάν”!

Οι γάμοι λόγω κορονοϊού μάλλον φαίνεται πως πλέον έχουν περάσει σε άλλη διάσταση… Οι ανεμβολίαστοι καλεσμένοι ενός ζευγαριού στην Κρήτη δεν δίστασαν να πάνε στο γλέντι χρησιμοποιώντας μόνο ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπουν στο κέντρο διασκέδασης.

Στην Κρήτη λοιπόν διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον 25 ανεμβολίαστοι καλεσμένοι ενός γάμου είχαν μπει στο χώρο της δεξίωσης χρησιμοποιώντας μόνο ένα πιστοποιητικό. Και αυτό, όπως αναφέρει το creta24.gr, όχι γιατί δεν έγινε ο προβλεπόμενος έλεγχος αλλά γιατί δεν είναι στην δικαιοδοσία των ιδιοκτητών των καταστημάτων εστίασης να ζητούν ταυτότητες στην είσοδο λόγω προσωπικών δεδομένων. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, αν κάποιος θέλει να παρανομήσει να μπορεί να το κάνει το πιο εύκολα.

Το ρόλο του «ελεγκτή» αναγκάστηκε επομένως να αναλάβει ο γαμπρός προκειμένου να διαπιστώσει πόσοι ήταν αυτοί που είχαν κάνει την παρατυπία του. Έτσι λοιπόν ανακάλυψαν ότι στην αίθουσα της δεξίωσης κυκλοφορούσαν τουλάχιστον 25 ανεμβολίαστοι καλεσμένοι με ένα και μόνο πιστοποιητικό που είχε γίνει … «φέιγ βολάν».

Φωτογραφία αρχείου: newsit.gr

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί αναβάλλεται η αυριανή της πρεμιέρα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr