ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΓ΄ΕΘΝΙΚΗ   Άνανδρη επίθεση στο Δήμαρχο Μεσολογγίου

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ   Άνανδρη επίθεση στο Δήμαρχο Μεσολογγίου

Θύμα ποδοσφαιρικού τραμπουκισμού έπεσε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης, αφού στην προσπάθεια του να συνεισφέρει στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Α.Ε.Μ. με την Καλαμάτα δέχθηκε απρόσμενα – άρα ύπουλα – κτύπημα από τον βοηθό προπονητή των φιλοξενούμενων, Ιωσήφ Λουκά, και βρέθηκε στο έδαφος.

Τελικά οι μηνύσεις δεν έγιναν και όλοι θέλησαν να μην πάρει έκταση το γεγονός, αλλά η πράξη δεν παύει να έχει συμβεί και να δυσφημεί το ποδόσφαιρο. Γιατί; Από τα ίδια τα γεγονότα.
Αρχικά ο Δήμαρχος της Ιερής Πόλης έβλεπε το ματς από την κερκίδα. Στο μεταξύ στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια φιλοξενούνταν η Διοίκηση της Καλαμάτας, καθώς και φίλαθλοι, έτσι ώστε να παρακολουθούν με ασφάλεια την αναμέτρηση στα πλαίσια της υποδειγματικής φιλοξενίας που ετοίμασε η Διοίκηση της Α.Ε.Μ. Όμως στο ημίχρονο οργανωμένοι φίλαθλοι των γηπεδούχων πλησίαζαν προς το σημείο και ο Δήμαρχος έσπευσε να γίνει «ασπίδα» στους φίλους της Καλαμάτας σε περίπτωση που χρειάζονταν. Ενώ έβλεπε το ματς από ‘κει, εντός του αγωνιστικού χώρου ξέσπασαν αψιμαχίες με αποτέλεσμα την εισβολή του πάγκου της Καλαμάτας στον αγωνιστικό χώρο και την σύρραξη. Ο Παναγιώτης Κατσούλης πήγε στον πάγκο των φιλοξενούμενων για να ηρεμήσει τα πνεύματα εκατέρωθεν (το φωτογραφικό υλικό του Aitosports.gr αποδεικνύει το αληθές όλων των παραπάνω) και εκεί δέχθηκε την γροθιά από τον άνθρωπο της Καλαμάτας.
Η Διοίκηση των «κανονιέρηδων» με την υπογραφή του προέδρου Διονύση Βισβίκη τοποθετήθηκε επίσημα για το γεγονός με ασνακοίνωση που φέρει την επικεφαλίδα «Ασεβής επίθεση στον δήμαρχο Ι.Π Μεσολογγίου από παράγοντα της Καλαμάτας» και αναφέρει: «Ο χθεσινός αγώνας μεταξύ της ΑΕ Μεσολογγίου και της Καλαμάτας θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου ως μια μελανή σελίδα . Ο δήμαρχος της Ι.Π Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης στην προσπάθεια του να ηρεμήσει τα πνεύματα από τους διαπληκτισμούς των δυο πλευρών , δέχθηκε άνανδρη και βρώμικη επίθεση από παράγοντα της Καλαμάτας, ο οποίος τον γρονθοκόπησε .
Η συμπεριφορά τόσο του παράγοντα όσο και του προπονητή της Καλαμάτας κ. Μίλτου Γκόφα , ο οποίος προκάλεσε την διοίκηση της ΑΕΜ , αποτελούν ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και προσβάλουν την ιστορία του ιστορικού σωματείου της Καλαμάτας».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr