ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΓ. Βαρεμένος: Η κ. Σακελλαροπούλου έχει ταυθισθεί με την δικαστική απόφαση της εκτροπής του Αχελώου

Γ. Βαρεμένος: Η κ. Σακελλαροπούλου έχει ταυθισθεί με την δικαστική απόφαση της εκτροπής του Αχελώου

Γ. Βαρεμένος: Η κ. Σακελλαροπούλου έχει ταυθισθεί με την δικαστική απόφαση της εκτροπής του Αχελώου

Η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ταυτισθεί, μεταξύ άλλων, με την δικαστική απόφαση της εκτροπής του Αχελώου. Αν τυχόν η πλήρωση του κενού της στο ΣτΕ εκληφθεί ως ευκαιρία για εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης, προκειμένου να παρακαμφθούν προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις, αυτό θα αποτελέσει μέγιστη θεσμική εκτροπή.

Το εφεύρημα περί μερικής εκτροπής επιχειρείται να μετατραπεί σε νομική κατασκευή, ενώ επανήλθε στο προσκήνιο, ως «αδικαίωτος Θεσσαλός», και ο κ. Σουφλιάς, για να ζωντανέψουν τα φαντάσματα έργων που συνδέθηκαν με την εκτροπή του Αχελώου, ενώ ο πρώην υπουργός επιστρατεύει μια σαθρή επιχειρηματολογία για να ισχυρισθεί ότι, πριν τις απορριπτικές δικαστικές αποφάσεις, είχε προηγηθεί άλλη θετική.

Μπροστά στα μάτια μας εκτυλίσσεται μια πραξικοπηματική προσπάθεια εκτροπής της λογικής και δημιουργείται η εντύπωση ότι οι κυβερνώντες θεωρούν πως τα νερά του Αχελώου χρησιμοποιούνται, τουλάχιστον στην Αιτωλοακαρνανία, προς άρδευση χωραφιών στα οποία καλλιεργείται κουτόχορτο.

Δυναμική και με σύγχρονα μέσα η τουριστική προβολή της Δυτικής Ελλάδας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr