Γ. Τσιμιτσέλης: «Δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια, έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τη Βάσω»

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει στην πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία, ενώ μίλησε και για την μονάκριβη κόρη του, Εύα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων: «Δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια, έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τη Βάσω».  

Γ. Τσιμιτσέλης: «Δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια, έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τη Βάσω»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για το 2023. Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει στην πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία, ενώ μίλησε και για την μονάκριβη κόρη του, Εύα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων:«Δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια, έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τη Βάσω».  

«Θα είναι η πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία, είναι οικογενειακή. Είναι σε ένα χωριό με χιόνια, είναι η ιστορία με ένα κοριτσάκι που μένει μόνο του για κάποιους λόγους και μία ομάδα παιδιών αναλαμβάνει να την προστατεύσει για να μην την πάρουν και την πάνε σε κάποιο ίδρυμα ή ορφανοτροφείο. Ο ζαχαροπλάστης του χωριού παίρνει υπό την προστασία του όλα τα παιδιά και αρχίζει όλο το πράγμα να περιπλέκεται. Έχει πολλά πράγματα, αθωότητα, χιούμορ και μία ιστορία αγάπης. Σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει μία ελληνική οικογενειακή χριστουγεννιάτικη ταινία.

Λατρεύω να βλέπω παιδιά να παίζουν κινηματογράφο. Στα παιδιά βλέπεις όλη την αθωότητα είναι σαν άγραφο χαρτί. Δεν της αρέσει της Εύας της κόρης μου η έκθεση. Και σε παρέες θέλει τον χρόνο της να εξοικειωθεί» ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κόρη του: «Δεν προλαβαίνω να δω την κόρη μου όσο θα ήθελα, προσπαθώ όταν την βλέπω να κάνουμε όσο πιο πολλά πράγματα μπορούμε και να είναι ωφέλιμος ο χρόνος που περνάμε μαζί. Δεν είναι εύκολο να προσαρμόζω τον χρόνο μου για την κόρη μου γιατί στη δουλειά μας υπάρχουν πολλά απρόοπτα. Έχω πολύ καλή συνεννόηση με την Βάσω Λασκαράκη για την κόρη μας, δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια γιατί έχουμε πολύ καλή συνεργασία, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

tlife.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με το μωρό τους