ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΓ. Παπαναστασίου: Παρουσίασε το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου

Γ. Παπαναστασίου: Παρουσίασε το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου

Γ. Παπαναστασίου: Παρουσίασε το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου παρουσίασε, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο δήμαρχος Αγρινίου ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 7.00μ.μ. θα ανάψει το δένδρο στην πλατεία Δημοκρατίας παρουσία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας ενώ θα ακολουθήσει συναυλία από τη Σχολή Σύγχρονου τραγουδιού του Ωδείου της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας.

«Την Παρασκευή με το άναμμα του δένδρου έχουμε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε ανοικτούς χώρους. Έχουμε προγραμματίσει για την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου συναυλία με τους STAVENTO και την Ήβη Αδάμου, τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου Συναυλία με τους «Εlectrorocktrio TKG»,την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου το 3ο Αgrinio Santa Run και live οι Blues Diaries.

Φέτος, το Αγρίνιο είναι ακόμη πιο φωτεινό και γι΄ αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους στην Διεύθυνση Ηλεκτροφωτισμού.

Όλοι μαζί με προσοχή και ασφάλεια θα χαρούμε τα Χριστούγεννα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αγρινίου.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα : «Έχουμε προγραμματίσει περίπου 60 εκδηλώσεις με τη συμμετοχή φορέων συλλόγων, ωδείων και σχολείων. Ήδη λειτουργεί η Μαγική Αυλή στο παρκινγκ στα πρώην σφαγεία με παγοδρόμιο και πολλά παιχνίδια. Στήνεται στην πλατεία Δημοκρατίας το καρουσέλ και ένας οικίσκος που θα φιλοξενεί τα φιλανθρωπικά μπαζάρ. Δεν ξεχνούμε τους μικρούς μας φίλοπυς για τους οποίους θα προβληθούν και φέτος ταινίες με ελεύθερη είσοδο. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Παρόντες στην παρουσίαση οι αντιδήμαρχοι Θύμιος Γρίβας, Μίμης Σκορδόπουλος και Χρήστος Ζαρκαβέλης.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων “Παραμύθι από ζάχαρη”. 

Διαβάστε ακόμα: Ναός Αγίας Τριάδας Αγρινίου: Συγκεντρώνονται τρόφιμα εν όψει των Χριστουγέννων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ