ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΓ.Καραμητσόπουλος: Ο Δήμος Αγρινίου να εξετάσει επιπλέον δυνατότητες στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων

Γ.Καραμητσόπουλος: Ο Δήμος Αγρινίου να εξετάσει επιπλέον δυνατότητες στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων

Γ.Καραμητσόπουλος: Ο Δήμος Αγρινίου να εξετάσει επιπλέον δυνατότητες στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων

Γ. Καραμητσόπουλος: Ο Δήμος Αγρινίου  να εξετάσει επιπλέον δυνατότητες στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων

Την προχθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κατά των νέων μέτρων της κυβέρνησης σχολιάζει ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» Γ. Καραμητσόπουλος, προτείνοντας πως ο Δήμος Αγρινίου θα πρέπει να εξετάσει τις τυχόν επιπλέον δυνατότητες στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα ο Γ. Καραμητσόπουλος αναφέρει:

«Ήταν μια κραυγή απόγνωσης του εμπορικού κόσμου και κυρίως των μικρών επιχειρήσεων του κλάδου για τις τραγικές καταστάσεις που βιώνουν τα τελευταία δυο χρόνια περίπου, εν μέσω πανδημίας, χωρίς δυστυχώς να έχουν ουσιαστική στήριξη αντίστοιχη με τις ανάγκες τους που να φθάνει σε όλες τις επιχειρήσεις.

Ένα μόνο στοιχείο αρκεί για του λόγου το αληθές.Μόλις 25.000 επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση στην χρηματοδότηση από το σύνολο των 850.000 επιχειρήσεων.  Δηλαδή ποσοστό 2,94%. Όταν από τις 100 επιχειρήσεις οι 97 στερούνται την δυνατότητα χρηματοδότησης για ποια στήριξη μιλάμε;

Ως Δημοτική Παράταξη Αγρινίου συμμετείχαμε στην κινητοποίηση και είμαστε στο πλευρό των συνδημοτών μας, των μικρών επιχειρηματιών του κλάδου, των δικών μας ανθρώπων.Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο οφείλουμε να συζητήσουμε τι επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ως Δήμος Αγρινίου ώστε να βοηθήσουμε έμπρακτα τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις.

Απευθύνουμε κάλεσμα προς τους κυβερνώντες να ακούσουν την κραυγή απόγνωσης του εμπορικού κόσμου και να ικανοποιήσουν άμεσα τα δίκαια αιτήματα του κλάδου. Εμείς ως πολίτες οφείλουμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσο μπορούμε τις τοπικές επιχειρήσεις, τους δικούς μας ανθρώπους».

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Χρώματα και υλικά στους νέους πεζοδρόμους του Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr