ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΓ. Καραμητσόπουλος για Καπναποθήκες Ηλιού: “Δικαίωση της λογικής – Μια ολόκληρη περιοχή απαλλάσσεται από τον βραχνά”

Γ. Καραμητσόπουλος για Καπναποθήκες Ηλιού: “Δικαίωση της λογικής – Μια ολόκληρη περιοχή απαλλάσσεται από τον βραχνά”

Γ. Καραμητσόπουλος για Καπναποθήκες Ηλιού: “Δικαίωση της λογικής – Μια ολόκληρη περιοχή απαλλάσσεται από τον βραχνά”

Ως δικαίωση της λογικής βλέπει ο Γιώργος Καραμητσόπουλος την απόφαση να επιτραπεί η κατεδάφιση του κτηρίου όπου στεγάζονταν οι Καπναποθήκες Ηλιού.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώθηκε η παράταξη “Συμμαχία Πολιτών” για την απόφαση της αρμόδιας υπηρεσίας να γίνει δεκτό το αίτημα του Δήμου Αγρινίου για την πλήρη κατεδάφιση του ερειπωμένου και επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία κτηρίου των καπναποθηκών Ηλιού.

Η επιμονή μας ως «Συμμαχία Πολιτών» να θέτουμε ξανά και ξανά το θέμα, τόσο με δημόσιες παρεμβάσεις μας όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως κάναμε και πριν λίγες μέρες, έως ότου πέτυχουμε την οριστική του λύση τελικά δικαιώθηκε αποδεικνύοντας ότι όταν αγωνίζεσαι για τα δίκαια αιτήματα της κοινωνίας στο τέλος πάντα νικάς, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γιώργου Καραμητσόπουλου.

“Με την απόφαση αυτή μπαίνει ένα τέλος στο αίσθημα ανασφάλειας με το οποίο ζούσαν οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες και οι διερχόμενοι αλλά και στην ιδιόμορφη ομηρία όσων δραστηριοποιούνται σε αυτή την περιοχή.

Τα εύσημα ανήκουν στον Δήμαρχο Αγρινίου που δεν παράτησε το θέμα αλλά με επανειλημμένα αιτήματά του προσπάθησε για την τελική δικαίωση”. καταλήγει η ανακοίνωση.

Αγρίνιο: Θα κατεδαφιστούν οι Καπναποθήκες Ηλιού – Δεκτή η αίτηση θεραπείας του Δήμου, αναμένεται το έγγραφο του ΚΑΣ

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ