ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΓ.Ε.Α.: Σημαντική εκδήλωση για το ρόλο της διατροφής και της ψυχολογίας στην άθληση του παιδιού

Γ.Ε.Α.: Σημαντική εκδήλωση για το ρόλο της διατροφής και της ψυχολογίας στην άθληση του παιδιού

Γ.Ε.Α.: Σημαντική εκδήλωση για το ρόλο της διατροφής και της ψυχολογίας στην άθληση του παιδιού

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ο ρόλος της διατροφής και της ψυχολογίας στην άθληση του παιδιού. Η συμβολή της οικογένειας».

Σε ανακοίνωση της Γ.Ε.Α. αναφέρονται τα εξής:

Η εν λόγω εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 18:00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο και θα περιλαμβάνει σημαντικές ομιλίες επί του ως άνω ζητήματος, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το
κοινό.

Ειδικότερα, η Ειρήνη Μπαμπαρούτση (Κλινική Διαιτολόγος- Αθλητική Διατροφολόγος, Διδάκτωρ Χαροκοπείου Παν. Αθηνών, Διατροφολόγος Εθνικής Ομάδας Στίβου)θα πραγματοποιήσει εισήγηση με τίτλο «Η σημασία της διατροφής και της ενυδάτωσης σε ασκούμενα παιδιά».

Εν συνεχεία, η Αλεξάνδρα Μαρκάτη (Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Υποψήφια Διδάκτωρ Αθλητικής Ψυχολογίας στη Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Παν. Αθηνών) θα αναπτύξει το θέμα «Στο δρόμο προς…μια υγιή αθλητική
ταυτότητα. Γνώσεις, δεξιότητες και πρακτικές για παιδιά και γονείς».

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Mπάμπης Αϋφαντόπουλος (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Προπονητής Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης της Γ.Ε.Α.).

Πρόκειται, για μια πρωτοβουλία της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο εξωστρεφών δράσεων, που στοχεύουν στην ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου. Ειδικότερα δε, των παιδιών και των γονέων, από έμπειρους και καταρτισμένους επιστήμονες, πάνω σε ζητήματα που απασχολούν τη σύγχρονη οικογένεια και την αθλητική διαπαιδαγώγηση.

Αιτήσεις για συμμετοχή στην εμποροπανήγυρη στην Ιερά Μονή Αγίας Ελεούσας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ