ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΓ.Ε.Α.: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ» – Δηλώστε συμμετοχή

Γ.Ε.Α.: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ» – Δηλώστε συμμετοχή

Γ.Ε.Α.: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ» – Δηλώστε συμμετοχή

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ» από την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο

 

Όπως έγινε γνωστό σε ανακοίνωση της Γ.Ε.Α., οι εγγραφές για το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Δημοκρατίας, ξεκίνησαν.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν (τρέχοντας ή βαδίζοντας ή ποδηλατώντας), μπορούν να υποβάλλουν από σήμερα (08-09-2023) ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση μέσω της ιστοσελίδας της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου www.geagr.gr.

Διευκρινίζεται, ότι στη συγκεκριμένη φόρμα ανάλογα με το έτος γέννησης που θα δηλωθεί, ολοκληρώνεται η συμπλήρωση της αίτησης είτε για ενήλικες είτε για ανηλίκους.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα δηλώσεων δια ζώσης στο ισόγειο του Παπαστρατείου Μεγάρου, από την Τετάρτη 20-09-2023 έως και την Παρασκευή 22-09-2023 και ώρες 18.00-21.00, καθώς και το Σάββατο 23-09-2023 και ώρες 10.00-13.00.

Διευκρινίζεται, ότι όσοι υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής, πρέπει απαραιτήτως να προμηθευτούν τον αριθμό συμμετοχής δια ζώσης.

Η παραλαβή θα πραγματοποιείται στον ως άνω τόπο τις ως άνω ημερομηνίες και ώρες. Συμμετέχοντες στον αγώνα δίχως νούμερο δεν μπορούν να λάβουν μετάλλιο.

 

Δήμος Αγρινίου: Συγκέντρωση υλικών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ