ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΓ. Αποστολάκης: Δεν κάνει για αυτή δουλειά ο Λύρος

Γ. Αποστολάκης: Δεν κάνει για αυτή δουλειά ο Λύρος

Γ. Αποστολάκης: Δεν κάνει για αυτή δουλειά ο Λύρος

Γ. Αποστολάκης: Δεν κάνει για αυτή δουλειά ο Λύρος

Εντονότατη κριτική άσκησε ο δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης στον Κώστα Λύρο μιλώντας στονΔυτικά Fm 92,8 για το θέμα διαχείρισης των απορριμμάτων του Μεσολογγίου.

Ο κ. Αποστολάκης μιλώντας στην εκπομπή της Δήμητρας Λαοπόδη, χαρακτήρισε το συνάδελφό του κατώτερο των περιστάσεων και εξέφρασε την απορία του για το πώς είναι δυνατόν να μηνύεις κάποιον που σε έχει ευεργετήσει, όπως είπε χαρακτηριστικά. «Δεν μπορεί να διοικήσει το δήμο του και του φταίνε οι όλοι…  και απορώ πως οι δημότες του έκαναν τέτοιο λάθος…» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την προχθεσινή καταγγελία του Δημάρχου Μεσολογγίου στην Εισαγγελία Λευκάδας και το επεισόδιο των αιρετών των δύο Δήμων,  ο δήμαρχος Ακτίου  – Βόνιτσας επέκρινε τον κ. Λύρο για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το όλο θέμα, μετά την καταστροφή του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου από πυρκαγιά τον Αύγουστο του 2021, εντοπίζοντας σοβαρά λάθη που οδήγησαν σε χρονοτριβή και εκτίμησε ότι με τους ρυθμούς που προωθούνται οι σχετικές διαδικασίες το Μεσολόγγι δεν θα έχει σύντομα δικό του ΧΥΤΑ.

«Παρότι και εγώ και ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου τον κατευθύναμε πως θα λύσει το πρόβλημά του, δυστυχώς έχει δικιά του λογική, την οποία δεν μπορώ να την καταλάβω» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Αποστολάκης και πρόσθεσε για τον Κ. Λύρο: «Το θεωρώ καλό άνθρωπο, αλλά δεν κάνει για αυτή δουλειά, για κάτι άλλο μπορεί να κάνει….»

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Γ. Αποστολάκης: Δεν κάνει για αυτή δουλειά ο Λύρος
Ο Γιώργος Αποστολάκης

Μια κοινωνία που συσσωρεύει κρίσεις και παρακμή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ