ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΦθιώτιδα: Βατραχάνθρωπος των ΟΥΚ και σημαιοφόρος του Λιμενικού ο 47χρονος που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Φθιώτιδα: Βατραχάνθρωπος των ΟΥΚ και σημαιοφόρος του Λιμενικού ο 47χρονος που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Φθιώτιδα: Βατραχάνθρωπος των ΟΥΚ και σημαιοφόρος του Λιμενικού ο 47χρονος που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Ο αξιωματικός συνελήφθη και παίρνει το δρόμο για τον εισαγγελέα. Ο λιμενικός κατηγορείται ότι ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας, πραγματοποιούσε διακίνηση ναρκωτικών…

Το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν οι 4 από τους 5 συλληφθέντες που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών σε Αθήνα και Φθιώτιδα.

Ο 47χρονος αξιωματικός του λιμενικού και πρώην βατραχάνθρωπος της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, που φέρεται ως εγκέφαλος της οργάνωσης, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά. Από την πολύμηνη αστυνομική έρευνα προέκυψε πως ακόμη και εν ώρα υπηρεσίας, ο λιμενικός φέρεται να πραγματοποιούσε διακίνηση ναρκωτικών.

Σε βίντεο του Mega βλέπουμε τον 47χρονο λίγη ώρα μετά από την στιγμή που είχε πιάσει το σταυρό στα Θεοφάνια στη Στυλίδα. Εκεί ήταν που γνώρισε και τον ηθοποιό και πρώην δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Παρά το γεγονός ότι το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου βρίσκεται στη δικογραφία της υπόθεσης, ο ίδιος διαψεύδει την οποιαδήποτε εμπλοκή του με τα ναρκωτικά.

Ο 47χρονος που συνελήφθη ήταν σημαιοφόρος του Λιμενικού Σώματος. Υπηρετούσε στη Φθιώτιδα και είχε αποσπαστεί στη Λέσβο ως Σύνδεσμος για τη FRONTEX. Ήταν απόφοιτος του 125ου σχολείου Βατραχανθρώπων με πολλές διακρίσεις στο παρελθόν, δύτης και υπήρξε υποψήφιος σε Δημοτικές εκλογές στην περιοχή που υπηρετούσε.

Κεφαλονιά: Αεροδιακομιδή ασθενούς  με Covid-19 σε κάψουλα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr