ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΦθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019: Τελευταίες και… φαρμακερές;

Φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019: Τελευταίες και… φαρμακερές;

Φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019: Τελευταίες και… φαρμακερές;

Δεν αποκλείεται οι ερχόμενες φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις να είναι οι τελευταίες. Γιατί; Γιατί ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας έχει καταθέσει πρόταση άμεσης κατάργησης του θεσμού, με στόχο “την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς”.

Μάλιστα ο Εμπορικός Σύλλογος υποστηρίζει στην ίδια ανακοίνωση, πως αυτή η πρόταση απηχεί την άποψη της πλειοψηφίας των μελών του.

Ωστόσο ο θεσμός θα ισχύσει και φέτος. Συγκεκριμένα οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις, θα διεξαχθούν από την 1η έως και την 15η Νοεμβρίου 2019.

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Στο διάστημα αυτό παρέχεται από το νόμο και η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων ‪την Κυριακή 3 Νοεμβρίου‬, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις ‪11:00 έως τις ‪18:00.

Λίγες μέρες αφού τελειώσουν οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις και συγκεκριμένα στις 29 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η προωθητική ενέργεια της «Black Friday»,‬ ενώ η «Cyber Monday» ‪στις 2 Δεκεμβρίου‬.

newsit.gr

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στo «11ο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Μακροπεριφέρειας Αδριατικής & Ιονίου» στην Άρτα

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr