ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΦταίει πριν ακόμη αναλάβει;

Φταίει πριν ακόμη αναλάβει;

Φταίει πριν ακόμη αναλάβει;

Πιθανότατα να πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία. Ένας δήμαρχος κατηγορήθηκε για κάτι που δεν έγινε, πριν ο ίδιος αναλάβει επισήμως καθήκοντα…

Ο λόγος για το Σπύρο Διαμαντόπουλο στο Μεσολόγγι και την απερχόμενη δημοτική αρχή Λύρου, που έφτασε στο σημείο να τον κατηγορεί για πράγματα που δεν γίνονται πριν ακόμη εκείνος αναλάβει καθήκοντα.

Είχε προηγηθεί βέβαια, σε σχέση με το στολισμό της πόλης για τα Χριστούγεννα, το δριμύ κατηγορώ του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης προς την απερχόμενη δημοτική αρχή. Μάλιστα ο Εμπορικός Σύλλογος το τράβηξε τόσο που έφτασε στο σημείο να παρομοιάζει το Μεσολόγγι με χωριό στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας.

Και λέει η απερχόμενη δημοτική αρχή : «Παρά την αντίρρηση του νέου Δημάρχου στο να αποδεχθεί την αποπληρωμή του παιχνιδιών που θα φέρναμε στην πλατεία, δηλαδή carousel και παγοδρόμιο, τα οποία θα έπρεπε να πληρωθούν στο νέο έτος και για το λόγο αυτό ματαιώθηκαν, ο στολισμός ξεκίνησε κανονικά και πολλά σημεία του Δήμου έχουν ήδη φωτιστεί».

Δηλαδή ο Δήμος δεν έχει συνέχεια; Τι πάει να πει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος αρνήθηκε να πληρώσει; Μήπως θα πλήρωνε από την τσέπη του; Αν ίσχυε αυτό που λέει η δημοτική αρχή, τότε συνολικότερα ως χώρα δεν θα είχαμε χρέος, αν η κάθε κυβέρνηση αρνούνταν να πληρώσει τις υποχρεώσεις που δημιούργησε η προηγούμενη… Τι ωραία που θα ήταν…

Δυστυχώς η πραγματικότητα όμως είναι άλλη… Και με τους χειρισμούς της φέτος η δημοτική αρχή ουσιαστικά «αμαύρωσε» την πολύ καλή δουλειά που έκανε πέρυσι για το στολισμό της πόλης.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Παράγοντας αδυναμία κατανόησης κειμένου

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ