ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔιέδιδαν λίγες ώρες μετά το δυστύχημα (ψεύτικα) φρονήματα του σταθμάρχη ;

Διέδιδαν λίγες ώρες μετά το δυστύχημα (ψεύτικα) φρονήματα του σταθμάρχη ;

Διέδιδαν λίγες ώρες μετά το δυστύχημα (ψεύτικα) φρονήματα του σταθμάρχη ;

Μέσα σε όλα τα άλλα που συμβαίνουν υπάρχει και η γνωστή επίρριψη ευθυνών για τον πολιτικό χώρο που ανήκαν κάποιοι βασικοί εμπλεκόμενοι στο δράμα. Για παράδειγμα έχει γίνει σαφές ότι στις μετατάξεις που πήραν αμπάριζα και τον συγκεκριμένο σταθμάρχη έγιναν επί υπουργίας κάποιου που έχει εξαφανιστεί αυτές τις μέρες κι όλοι τον ψάχνουν. Για τα πολιτικά φρονήματα όμως του σταθμάρχη έγινε μια μεθόδευση και μάλιστα κυνικά, ενώ ακόμη δεν είχαν κρυώσει τα πτώματα τόσων ανθρώπων.

Ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος(συμπαθής ή αντιπαθής δεν μας απασχολεί) με πολλά χρόνια στο ρεπορτάζ, ο Γιώργος Παπαχρήστος μέσα από τη στήλη πολιτικών παρασκηνίων «Στίγμα», την οποία υπογράφει, ανέφερε:
«Θα τη μεταφέρω την πληροφορία, που είναι από αξιόπιστη πηγή και θα περιμένω να δω την αντίδραση της Κουμουνδούρου (διαψεύσεις δεν θα δεχθώ…). Κατά την πηγή μου λοιπόν, νωρίς το πρωί της Τετάρτης 2 Μαρτίου, εκδότης σοβαρής εφημερίδας της Λάρισας δέχεται τηλεφώνημα από στενό (πιο “στενό” δεν γίνεται) συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος τον “ενημερώνει έγκυρα” ότι “ο σταθμάρχης είναι δεξιός, τοποθετήθηκε στη θέση αυτή ως ρουσφέτι πολιτικού της Λάρισας και η κόρη του δουλεύει γραμματειακή υποστήριξη σε βουλευτή του νομού. Ο εκδότης, που είναι μεν επαρχιώτης, άλλα κορόιδο δεν είναι, ζητάει λεπτομέρειες, ο συνεργάτης τού “έλα με φόρα” τον διαβεβαιώνει ότι οι πληροφορίες είναι έγκυρες, δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Ο εκδότης επιμένει, γίνεται επιφυλακτικός, ζητάει εγγυήσεις, ρωτάει συνεχώς «πόθεν» οι πηγές της εν λόγω πληροφορίας και επειδή δεν του δίνονται του δηλώνει καθαρά ότι αρνείται να δημοσιεύσει ένα τέτοιο πράγμα. Και δεν το κάνει».

Η συνέχεια είναι γνωστή. Περί τις δύο ώρες μετά το τηλεφώνημα όλη η Ελλάδα πληροφορείται από τρολ του Διαδικτύου και εν συνεχεία από “Μέσα” που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ πως ο σταθμάρχης είναι ένας δεξιός, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση αυτή μετά από παρέμβαση στελέχους της ΝΔ. Στο Μέγαρο Μαξίμου, πλακώνουν τα τηλέφωνα σε βουλευτές, υπουργούς, περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το ερώτημα “ποιανού ρουσφέτι” είναι ο σταθμάρχης, αλλά οι απαντήσεις είναι όλες αρνητικές. Λίγο αργότερα, η βουλευτής Μπίτζιου διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είναι δικό της ρουσφέτι, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος κάνει το ίδιο, αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει – ο συνεργάτης τα είχε καταφέρει. Μπορεί να μην “τσίμπησε” ο Λαρισαίος εκδότης, αλλά ας είναι καλά ο στρατός των τρολ”.

Αυτά έγραψε με το όνομά του γνωστός δημοσιογράφος και δεν τα διέψευσε κανείς. Ακολούθησε αποκάλυψη ότι σταθμάρχης και επιθεωρητής ήταν της ΠΑΣΚΕ αλλά και ότι στελέχη της κεντροαριστεράς έκαναν μετακινήσεις υπαλλήλων σε πολιτικά γραφεία που δεν ανήκουν στην ΝΔ. Και η ζωή συνεχίζεται…

 

 

 

Άνδρας στον Βόλο πήγε να κλέψει βενζίνη από μηχανάκι κρατώντας τσιγάρο και έβαλε φωτιά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ