ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΦοβού την… στοργική Τουρκία!

Φοβού την… στοργική Τουρκία!

Φοβού την… στοργική Τουρκία!

Ο ερχομός του Ερντογάν στην Αθήνα -μέχρι τουλάχιστον να αρχίσει να λέει τα δικά του- φέρνει στην επιφάνεια το πώς μας βλέπει, πλέον, η Τουρκία.

Οι αφελείς έχουν ενθουσιαστεί γιατί φαίνεται να εγκαταλείπει την περίφημη φράση του «μπορεί να έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά» που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, λέγοντας πως η φράση του αφορούσε “τρομοκρατικά στοιχεία που απειλούν την ασφάλεια της χώρας μας και κάναμε αυτό που έπρεπε. Καταστρέψαμε και θα καταστρέψουμε τις εστίες της τρομοκρατίας”.

“Η Ελλάδα δεν είναι εχθρός μας, αλλά πολύτιμο μέλος της Συμμαχίας στην οποία είμαστε μέλη”, συνέχισε. “Ο ελληνικός λαός, με τον οποίο ζούμε μαζί εδώ και αιώνες, γνωρίζει καλά πόσο στοργικοί είμαστε όταν απλώνουμε χέρι φιλίας. Τα μέσα της Δύσης προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τα λόγια μου”, είπε ο Ρεντζέπης και…έλιωσαν από ηδονή οι θιασώτες του κατευνασμού (μαζί με τους οπαδούς των ανοιχτών συνόρων).

Όσοι, όμως, είναι υποψιασμένοι επισημαίνουν ότι ακριβώς σε αυτή την φράση έγκειται ο μεγάλος κίνδυνος, κατά το “φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας” αντεστραμμένο.
Το γεγονός ότι μας βλέπει ο Ερντογάν πλέον σαν ένα μικρό ανιψάκι που θέλει στοργή, θυμίζει οθωμανική αυτοκρατορία. Δείχνει την εποχή που ήμασταν ένα απλό βιλαέτι…
Κι αυτό είναι που επιδιώκουν Τούρκοι και Ρώσοι πια.

Το λεγόμενο “ευρασιανισμό” ένα μέρος όπου θα κάνουν κουμάντο και οι υπόλοιποι λαοί θα είναι δορυφόροι. Ας έχουν τον νου τους οι ιθύνοντες, λοιπόν.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Ποια καθαριότητα; Εδώ σφάζουν μοσχάρια και ό, τι μένει το πετάνε στα σκουπίδια!

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ