ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΦόβος για έκρηξη κρουσμάτων και στο Αγρίνιο – Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ΥΠΕάρχη, Δημάρχου Αγρινίου και Περιφερειάρχη

Φόβος για έκρηξη κρουσμάτων και στο Αγρίνιο – Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ΥΠΕάρχη, Δημάρχου Αγρινίου και Περιφερειάρχη

Φόβος για έκρηξη κρουσμάτων και στο Αγρίνιο – Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ΥΠΕάρχη, Δημάρχου Αγρινίου και Περιφερειάρχη

Πριν από λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του ΥΠΕάρχη Γιάννη Καρβέλη με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου, όπου αποφασίστηκε η ανάπτυξη και άλλων κλινών COVID, στην περίπτωση που τα κρούσματα αυξηθούν τις επόμενες ημέρες, ώστε το νοσοκομείο να είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. 

Στη συνέχεια έγινε επιθεώρηση των χώρων του Νοσοκομείου.

Το διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη συνόδευε καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του η επίκουρη καθηγήτρια παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Καρολίνα Ακινόσογλου.

Στη συνέχεια, ο κ. Καρβέλης είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου Παντελή Παπαθανάση, κατά την οποία εκτιμήθηκε η υφιστάμενη κατάσταση, έγινε ανταλλαγή απόψεων και τέθηκε από την πλευρά του Ιατρικού Συλλόγου η συμμετοχή μελών του για την ενίσχυση περαιτέρω εμβολιαστικών γραμμών.

Όλοι συνέτειναν στην άποψη ότι καθοριστικός παράγοντας για την αντιμετώπιση της κατάστασης είναι και η συμβολή της αστυνομίας.

Δείτε επίσης: Π. Παπαδόπουλος: «Να μπει σε πραγματικό και αυστηρό lockdown ο δήμος Μεσολογγίου»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ