ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΟ Φώτης Τάσσος για την πορεία του ΑΟ Αγρινίου, το Πρωτάθλημα και τον αγώνα με Ανατόλια

Ο Φώτης Τάσσος για την πορεία του ΑΟ Αγρινίου, το Πρωτάθλημα και τον αγώνα με Ανατόλια

Ο Φώτης Τάσσος για την πορεία του ΑΟ Αγρινίου, το Πρωτάθλημα και τον αγώνα με Ανατόλια

Ο Φώτης Τάσσος είναι ο παίκτης της ομάδας του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο έμπειρος power forward αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, στα στοιχεία που πρέπει να έχει στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στο παιχνίδι με το Ανατόλια την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Φώτη πως κρίνεις την πορεία της ομάδας στη δεύτερη χρονιά σου στο Αγρίνιο;
Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι η ομάδα κάνει σταθερά βήματα προς τα πάνω. Η φετινή παρουσία σίγουρα δεν είναι η αναμενόμενη, καθώς οι αρχικοί στόχοι που είχαν μπει ήταν υψηλοί βάσει του ρόστερ και των επιδόσεων μας τα προηγούμενα χρόνια, όμως πιστεύω ότι στη συνέχεια θα πάμε καλύτερα.

Προέρχεστε από ήττα στο παιχνίδι με τη Γέφυρα. Είναι από τους αγώνες που θέλετε να ξεχάσετε πολύ γρήγορα;
Είναι ένα από τα παιχνίδια που μας έδωσε ένα ένα πολύ μεγάλο μάθημα ενόψει της συνέχειας. Κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει στο πρώτο ημίχρονο ότι διαφορά και να έχεις πάρει. Ελπίζω πως αυτό είναι το τελευταίο κακό αποτέλεσμα που κάνουμε.

Θεωρείς ότι ζητούμενο στη συνέχεια είναι η σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα;
Προφανώς ναι. Εάν θέλουμε να επανέλθουμε στο στόχο που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς, θα πρέπει να έχουμε σταθερή απόδοση και βελτίωση σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μας.

Ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι σε μια πολύ δυνατή έδρα αυτή του Ανατόλια. Ποια είναι τα στοιχεία που θα σας οδηγήσουν στο θετικό αποτέλεσμα;
Γνωρίζουμε ότι το Ανατόλια είναι μια πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της και έχει αρκετά ποιοτικούς παίκτες. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε πάθος και να ακολουθήσουμε το πλάνο που θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να φτάσουμε στη νίκη.

Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να φτάσει η ομάδα κοντά στον αρχικό στόχο;
Είναι αρκετά δύσκολο, αλλά δε θα σταματήσουμε να προσπαθούμε και να ελπίζουμε. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, έχει ακόμα πολλούς αγώνες και όλα μπορούν να συμβούν.

Πως νιώθεις μετά την επιστροφή σου μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του τραυματισμού σου;
Νιώθω ότι σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου. Προσπαθώ να μην κοιτάζω πίσω και να μη σκέφτομαι τον τραυματισμό μου, έτσι ώστε να δίνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα.

Οι αγώνες των Υποδομών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr