Φώτης Σεργουλόπουλος: Η αποκάλυψη που έκανε για τη Μαρία Μπακοδήμου (VIDEO)

«Δεν θα ήθελα να ξανακάνω εκπομπές που έκανα στο παρελθόν», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής

Καλεσμένος στην εκπομπή dot βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλο. Στη συνέντευξή του παραδέχτηκε πως δεν θα ήθελε να κάνει ξανά κάποιες από τις εκπομπές που έκανε στο παρελθόν ενώ παράλληλα μίλησε και για το το «ΦΜ Live» που παρουσίαζε πριν λίγα χρόνια παρέα με την Μαρία Μπακοδήμου.

«Δεν θα ήθελα να το ξανακάνω. Το έκανα, τελείωσε. Δεν μπορώ να βλέπω πλέον στην τηλεόραση σε όλες τις εκπομπές, ένα ρεπορτάζ και τον παρουσιαστή να αντιδράει σε βουβό πλάνο. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το διπλό πλάνο. Δηλαδή για ποιο λόγο υπάρχει. Όλες οι εκπομπές πια έτσι είναι. Δεν θέλω, όμως, να παρεξηγηθώ και να πω πως αυτό που έκανα στην τηλεόραση δεν μου άρεσε. Μου άρεσε πάρα πολύ και το έκανα. Όταν όμως αλλάζεις μια πορεία, κάνοντας μια παύση κάποιων ετών, δεν θα γύρναγα με το ίδιο πράγμα».

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν είχαν κάποια σχετική πρόταση για παρουσίαση μετά το ΦΜ Live και μάλιστα δήλωσε με χιούμορ: «Μάλλον θα το είχαν καταλάβει».

Όσο για τη Μαρία Μπακοδήμου που είναι φίλη και πρώην συνεργάτιδά του ο ίδιος είπε με ειλικρίνεια: «Της Μαρίας δεν της άρεσε καθόλου η εκπομπή και, όταν τη σταματήσαμε, είχε πει πως δεν ήθελε να την κάνει πια. Οπότε και εγώ τι να κάνω μόνος μου. Τότε ήταν και το ύφος των δυο μας που ενωμένοι κάναμε αυτό το σχόλιο».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Φώτη Σεργουλοπούλου ΕΔΩ 

protothema.gr