ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΦώτης Κωστούλας για Κουτσοσπύρο: “Δεν καταλάβαινε πως έπαιζε το μέλλον της ομάδας…”

Φώτης Κωστούλας για Κουτσοσπύρο: “Δεν καταλάβαινε πως έπαιζε το μέλλον της ομάδας…”

Φώτης Κωστούλας για Κουτσοσπύρο: “Δεν καταλάβαινε πως έπαιζε το μέλλον της ομάδας…”

Ο μεγαλομέτοχος  του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας σε δηλώσεις του στο “Metropolis 95,5” (Θεσσαλονίκη) τόνισε ότι δεν γίνεται η ομάδα να υποβιβαστεί για έναν υπάλληλο που έπαιξε χωρίς να γνωρίζει κάτι ο αθλητής, αναφερόμενος στην υπόθεση στοιχηματισμού (ποντάρισμα σε κίτρινη κάρτα του Κορνέλιους από τον πρώην υπάλληλο της ομάδας Χρήστο Κουτσοσπύρο).

«Περιμένουμε την απόφαση και μία αγωνία υπάρχει για την έκβαση της υπόθεσης. Είναι κάτι που στη χθεσινή συζήτηση στο δικαστήριο, τα όσα είχαν γραφτεί στο πόρισμα «έπεσαν», ένα – ένα. Εδώ δεν ήρθε ο παίκτης ως κατηγορούμενος, δεν υπάρχει εμπλοκή του ποδοσφαιριστή στην υπόθεση. Ελπίζω οι δικαστές να το δουν σε αυτή τη βάση, που είναι η σωστή», τόνισε.

«Το πρόβλημα με το στοιχηματισμό είναι ένα πρόβλημα για όλες της ομάδες, αλλά σαν πιο μικρή ομάδα με λιγότερο κόσμο που γνωριζόμαστε μεταξύ μας, μπορούμε να το διαχειριστούμε. Δεν γίνεται να ταλανίζεται μία ομάδα επειδή ένας από το προσωπικό έπαιξε στοίχημα σε έναν παίκτη και δεν υπάρχει εμπλοκή του ποδοσφαιριστή. Έχει μιλήσει με τον Πρόεδρο και τον Τεχνικό Διευθυντή, ζητώντας συγγνώμη, ευτυχώς για εμάς είναι… κακός παίκτης και φαίνεται πως έχει πρόβλημα σε αυτό και δεν καταλαβαίνει ο ίδιος τι κάνει και τι έκανε. Ο ίδιος όταν τον ρωτούσαμε είπε, κάτι δεκάρικα παίζω, αλλά δεν καταλάβαινε πως έπαιζε το μέλλον της ομάδας και δεν μπορεί να το κάνει», πρόσθεσε ο κ. Κωστούλας.

Ρωσία: Σκότωσαν τον πατέρα τους γιατί τις βίαζε και τις ανάγκαζε να σκάψουν τους τάφους τους

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ