ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΦώτης Κωστούλας: Αδιανόητη η πρόταση υποβιβασμού της ομάδας για μια… κίτρινη!

Φώτης Κωστούλας: Αδιανόητη η πρόταση υποβιβασμού της ομάδας για μια… κίτρινη!

Φώτης Κωστούλας: Αδιανόητη η πρόταση υποβιβασμού της ομάδας για μια… κίτρινη!

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας μίλησε στο Open για το γεγονός ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έχει εισηγηθεί τον υποβιβασμό της ομάδας του Αγρινίου λόγω στοιχηματισμού από αξιωματούχο του σε κίτρινη κάρτα της ομάδας του στο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο κ. Κωστούλάς τόνισε ότι πρόκειται για το άκρον άωτον του παραλογισμού. “Ο παίκτης δεν το ήξερε καν. Θα του το έλεγε ο προπονητής προς το τέλος του αγώνα. Τώρα το αξιωματούχος, δεν ξέρω αν είναι σωστό. Ενας κατώτερος υπάλληλος είναι που δεν παίρνει αποφάσεις. Ο γενικός αρχηγός δεν έχει ευθύνη. Βεβαίως και μας έχει κοινοποιηθεί η εισήγηση. Στους υπόλοιπους δεν έχουν στείλει. Θα μπορούσα να πω ότι και εμείς ακόμα ψάχνουμε το επιχείρημα. Με μία κίτρινη κάρτα, εάν είναι δυνατόν, είπε ο κ. Κωστούλας.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι όλη αυτή η ιστορία υποκινείται από συλλόγους που θα έχουν ωφεληθούν σε περίπτωση τιμωρίας είπε: «Εάν έχουν τόσο μεγάλη δύναμη ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία… τι να πω;. Θεωρώ ότι ο κ. Μαυρωτάς ξέρει να διαβάζει. Μπορεί να διακρίνει την πραγματικότητα από τη φαντασίωση. Και δική μας απορία είναι πώς κάνει κανείς μία τέτοια πρόταση για υποβιβασμό σε ομάδα για μία κίτρινη;».

Πηγή: mikriliga.com

Καινούργιου: “Βαλάντη τι έχεις πάθει;” – “Δεν έχω παιδάκια, προσπαθώ και δεν μπορώ”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ