ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΦωτιά στον Πρόδρομο Βοιωτίας – Μήνυμα του 112 να είναι σε ετοιμότητα οι κάτοικοι

Φωτιά στον Πρόδρομο Βοιωτίας – Μήνυμα του 112 να είναι σε ετοιμότητα οι κάτοικοι

Φωτιά στον Πρόδρομο Βοιωτίας – Μήνυμα του 112 να είναι σε ετοιμότητα οι κάτοικοι

Φωτιά ξέσπασε στον Πρόδρομο Βοιωτίας και ήχησε μήνυμα από το 112 στα κινητά των κατοίκων της περιοχής για να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Για την κατάσβεση της φωτιάς στον Πρόδρομο Βοιωτίας επιχειρούν 44 πυροσβέστες με 16 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και υπάρχουν φόβοι για την επέκταση του μετώπου,όπως αναφερει το newsit.gr

«Ενεργοποίηση 112. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Πρόδρομος. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα του 112.

Λίγα λεπτά μετά, εστάλη και δεύτερο μήνυμα του 112 για όσους βρίσκονται στην παραλία Σαράντη να πάνε προς Θίσβη, την περιοχή δίπλα στον Πρόδρομο. «Αν βρίσκεστε στην παραλία Σαράντη απομακρυνθείτε προς Θίσβη. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας», αναφέρει το μήνυμα του 112.

Τα μηνύματα του 112:

Δείτε βίντεο από την περιοχή:

Μεταξύ αυτών των περιοχών είναι και η Αττική, η κεντρική και νότια Εύβοια, η Αργολίδα και περιοχές της Κορινθίας. Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς υπάρχει σε πολλές περιοχές της χώρας και η σημερινή ημέρα είναι επικίνδυνη. Συνεχίζεται η μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς και στην Αλεξανδρούπολη.

Φωτογραφία αρχείου

Εργασία: 7 αλλαγές με νέο νόμο τον Σεπτέμβριο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ