ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΦωτιά στην Πεντέλη: Τρεις τραυματίες με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Γεννηματάς

Φωτιά στην Πεντέλη: Τρεις τραυματίες με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Γεννηματάς

Φωτιά στην Πεντέλη: Τρεις τραυματίες με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Γεννηματάς

Τρεις τραυματίες με σοβαρά εγκαύματα μετέβησαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς από την φωτιά στην Πεντέλη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, άνδρας 54 ετών έφτασε με δικό του μέσο στο νοσοκομείο από τον Γέρακα με εκτεταμένα εγκαύματα συνολικής επιφάνειας 60% στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια και τον κορμό. Λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων ο ασθενής εισήχθη στη Μονάδα Εγκαυμάτων και η κατάσταση του είναι σταθερή.

Επίσης, γυναίκα 28 ετών, από την περιοχή της Πεντέλης, είχε αναπνευστικά προβλήματα και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σωτηρία για πνευμονολογική εκτίμηση λόγω της φύσης του εισπνευστικού εγκαύματος. Η ασθενής ανέφερε ότι θα μεταβεί από τους συνοδούς της στο νοσοκομείο.

Τέλος, άνδρας 35 ετών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από την Πεντέλη λόγω θερμικών εγκαυμάτων σε ποσοστό 18%, σε κεφάλι, χέρια και πόδια. Έγινε σύσταση για εισαγωγή στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής ωστόσο ο ασθενής αρνήθηκε ενυπογράφως και θα προσέλθει σήμερα για επανεξέταση στο εξωτερικό ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής.

Πηγή: newsit.gr

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι “καμπάνες” για τον θάνατο του 49χρονου Θόδωρου – Απολύθηκε μια νοσηλεύτρια – Αντικαταστάθηκε η προϊσταμένη στα ΤΕΠ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ