ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΦωτιά στη Λέσβο: Ο δημοσιογράφος Γιάννης Σινάνης έπεσε στη θάλασσα για να γλιτώσει – Δείτε το βίντεο

Φωτιά στη Λέσβο: Ο δημοσιογράφος Γιάννης Σινάνης έπεσε στη θάλασσα για να γλιτώσει – Δείτε το βίντεο

Φωτιά στη Λέσβο: Ο δημοσιογράφος Γιάννης Σινάνης έπεσε στη θάλασσα για να γλιτώσει – Δείτε το βίντεο

Η φωτιά στη Λέσβο έβαλε δύσκολα στον Γιάννη Σινάνη που κάλυπτε το ρεπορτάζ. Ο δημοσιογράφος αποφάσισε να πέσει στη θάλασσα…

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Σινάνης κάλυπτε το ρεπορτάζ αρχικά μέσα από το αυτοκίνητό του. Η φωτιά στη Λέσβο, άρχισε να εξαπλώνεται ταχύτατα και κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει την πορεία του. Πήγε παραλιακά και όταν η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο, έπεσε στη θάλασσα. «Με μάζεψε ένα σκάφος του λιμενικού» περιγράφει μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στο μεσημεριανό δελτίο του Open, όταν ξέσπασε η φωτιά και το πύρινο μέτωπο ξεκίνησε την κάθοδό του προς τη θάλασσα, εκείνος βρισκόταν στην παραλία των Βατερών με το αυτοκίνητο του, όμως κάποια στιγμή δεν μπορούσε να φύγει και να απεγκλωβιστεί.

Εγκατάλειψε λοιπόν το αυτοκίνητο και τον εξοπλισμό που είχε μέσα σε αυτό και άρχισε να πηγαίνει παραλιακά, κάνοντας όπως είπε 8 χιλιόμετρα.

Κάποια στιγμή, η κατάσταση άρχισε να δυσκολεύει και για αυτό αποφάσισε να πέσει μέσα στην θάλασσα και να τον περισυλλέξει ένας σκάφος του λιμενικού που περιπολούσε στην περιοχή. Ακούστε πως περιέγραψε ο Γιάννης Σινάνης την περιπέτεια που έζησε…

Πηγή: newsit.gr

Χωρίς νερό από τις 10 απόψε Παπαδάτες, Ζευγαράκι, Κλεισορρεύματα και Λυσσιμαχία

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ