ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΦωτιά Παραδείσι: Ισχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή – Δεν κινδυνεύει ο τραυματίας οδηγός (VIDEO)

Φωτιά Παραδείσι: Ισχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή – Δεν κινδυνεύει ο τραυματίας οδηγός (VIDEO)

Φωτιά Παραδείσι: Ισχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή – Δεν κινδυνεύει ο τραυματίας οδηγός (VIDEO)

Ένα σοβαρό ατύχημα είχαμε σήμερα ο πρωί στον οικισμό Παραδείσι Αγρινίου με υδροφόρα του Δήμου Αγρινίου που συμμετείχε στην πυρόσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης. Η υδροφόρα την ώρα που περνούσε πάνω από το τσιμεντένιο γεφύρι του οικισμού ένα τμήμα αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα με τον οδηγό του να πέσει μέσα σε ρέμα από ύψος περίπου τριών μέτρων.

Άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν σε βοήθεια για να βγάλουν τον οδηγό από το όχημα του και στη συνέχεια να τον παραλάβει ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Ο άνθρωπος όπως μας δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Σκορδόπουλος  έχει τραυματιστεί αλλά δεν κινδυνεύει και ότι τα νέα της υγείας είναι καλά. Επίσης αναφέρθηκε για την αποκατάσταση της ζημιάς στο γεφυράκι που πλέον έχει «σφραγιστεί» με χώματα  μας είπε ότι αυτή την στιγμή αυτό που κοιτά ο δήμος είναι η υγεία του ανθρώπου και ήδη έχουν δοθεί εντολές στις αρμόδιες υπηρεσίες να δούν το θέμα και να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό

Για την  πυρκαγιά μίλησε στην κάμερα και ο διοικητής ΠΥ του νομού μας κ. Μπόκας. Για την φωτιά μας ανέφερε ότι συνεχίζεται η μάχη με ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για  να σβήσουν όλες οι μικρές εστίες.

nafpaktianews.gr

Ιόνιο: Επέκταση χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια – Τι σημαίνει και ποιο «μήνυμα» στέλνει στην Τουρκία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr